Obavijesti

Tech

Komentari 21

Nakon videa hakera reagirala i Nasa: Nismo našli vanzemaljce

Nakon videa hakera reagirala i Nasa: Nismo našli vanzemaljce
1

Video Anonymousa u kojem se tvrdi da je NASA otkrila izvanzemaljce, natjerao je i svemirsku agenciju da reagira te je jedan od direktora rekao kako ipak još moramo čekati na 'male zelene'

VIDEO

NASA ne planira objaviti neko veliko otkriće oko izvanzemaljskog života, iako se upravo takva najava ovih dana proširila internetom poput požara. 

Za tu je vijest kriv video koji je hakerska skupina Anonymous, ili netko tko se predstavlja kao oni, objavila na YouTubeu u kojem se tvrdi da će NASA otkriti dokaze o postojanju života izvan Zemlje. Oko tog videa se podgilo toliko buke da je reagirao i znanstveni direktor NASA-e Thomas Zurbuchen. 

On je na Twitteru napisao kako, suprotno nekim najavama, nema nikakvih planiranih objava oko izvanzemaljskog života. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jesmo li sami u svemiru? Iako to još ne znamo, imamo misije koje bi mogle odgovoriti na to temeljno pitanje - dodao je Zurbuchen. 

Velik napredak u istraživanjima Sunčeva sustava, ali i otkrića planeta koji bi mogli imati uvjete za život, sve više podižu nadu da ćemo otkriti i prve tragove života - kakav god bio. 

Sporni video koji je unio toliko zabune citira tekstove iz članaka sa stranice Ancient-Code.com, koja obiluje teorijama zavjere, a inače je registrirana u Hrvatskoj. Uz te tekstove koriste i Zurbuchenovo svjedočenje iz travnja u kojem je rekao da su uz sve aktivnosti i razne misije, na rubu jednog od najvećih otkrića u povijesti. Taj drugi dio su iskoristili i pretvorili u navodno otkrili smo. No, kao što su i potvrdili, još ćemo čekati na konačno otkriće izvanzemaljaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle