Obavijesti

Tech

Komentari 1357

Novi i bolji 24sata.hr je pred vama, pogledajte što sve nudi

Novi i bolji 24sata.hr je pred vama, pogledajte što sve nudi
1

Promjene su doživjeli i članci - fotografije u njima veće su i atraktivnije, slično kao i videi kojih će na redizajniranom portalu biti još više. Ispod svakog članka, kao i dosad, prostor je za vaše komentare

VIDEO

Update 2. 

1. Dodali smo filtere na komentare tako da sada možete vidjeti popularne, kronološki poredane i obrnuto kronološki te prikaz odgovora

2. Mnogi su se požalili na logiranje putem Facebooka. To je isto sređeno. Ukoliko i dalje imate problema - javite nam na zona@24sata.hr

Update: 

Zbog velikog broja upita evo par bitnih informacija. Čitamo što nam pišete i hvala vam na feedbacku. 

1. Filtriranje komentara ćemo riješiti vrlo brzo. Namjera je bila da sve funkcionalnosti komentara ostanu iste ili jako slične. 

2. Lake i teške opomene su zamijenili žuti (tri žuta 24h ban) i crveni kartoni (dva crvena ban na 5 dana). Žuti i crveni se ne zbrajaju.

3. Ako imate problema sa prikazom portala - javite nam na zona@24sata.hr po mogućnosti sa screenshotom ekrana. Hvala. Obavezno napisati koji browser koristite i verziju

4. Notifikacije će se prikazivati u boxu na desnoj strani

Uskoro još obavijesti...

 

Došao je i taj dan! Novi, bolji i moderniji 24sata.hr napokon je pred vama. Napravili smo "facelifting" i dodali neke nove funkcije, a pritom smo se trudili da vaš korisnički doživljaj bude što sličniji onome na koji ste navikli i koji već dugi niz godina obilježava 24sata.hr. 

Prije nego što sami krenete u otkrivanje svih novosti, od pomoći bi vam mogao biti i ovaj kratki vodič kroz naš novi web. 

Prvo što ćete uočiti je nova naslovnica na kojoj je sada više članaka, ali to ne znači da je nakrcana, upravo suprotno, preglednija je prozračnija i znatno atraktivnija od prijašnje. Na njoj sada puno lakše možete naći ono što vas zanima o kojoj god rubrici bila riječ.

Naslovnica se sastoji od dva dijela - prvi (gornji) dio uređuje redakcija, a u onom donjem, smještenom ispod horoskopa i vremena, automatski se pojavljuju najpopularnije i najvažnije priče dana od 24sata i naših partnerskih portala. 

Promjene su doživjeli i članci - fotografije u njima veće su i atraktivnije, slično kao i videi kojih će na redizajniranom portalu biti još više. Ispod svakog članka, kao i dosad, prostor je za vaše komentare.

I on je redizajniran - izgleda bolje i radi brže, ali to nisu jedine novosti vezane uz komentiranje. Logirate li se svojim korisničkim imenom i linkom na našu stranicu, na glavnoj naslovnici s desne strane pokazat će vam se notifikacijski pretinac koji će vam u svakom trenutku donositi najbolje komentare s portala.

komentari

Korisnici koji se ogriješe o pravila komentiranja više neće dobivati opomene. Ako ste pomislili da više ne administrano komentare, prevarili ste se. Opomene će biti zamijenjene žutim i crvenim kartonima

Novi portal pružat će i mogućnost personalizacije sadržaja. Jednostavnije rečeno, nastojat ćemo vam u prvi plan "pogurati" vijesti koje upravo vas najviše zanimaju. U to smo uložili jako puno truda jer želimo znati što volite i pružiti vam sadržaj koji će vam se svidjeti. Želimo vas slušati i s vama u svakom trenutku komunicirati. 

Redizajnirali smo i vremensku prognozu - sunce, mjesec pa čak i oblaci sada izgledaju ljepše, a preobrazbu na bolje doživio je i horoskop. Ispod prognoze i horoskopa i dalje će svoje mjesto imati duhovite ilustracije Nika Titanika. 

Sve najveće vijesti odsad ćete doznavati još brže jer uz novi izgled Breaking Newsa na naslovnici, koji odsad može imati i fotografiju, definitivno vam ništa važno neće promaknuti. 

Znamo da ima i onih koji vole naš portal i žele ga čitati, ali za to nemaju previše vremena. Upravo za njih pokrećemo novi Newsletter koji će na njihov e-mail svakodnevno donositi sve ono što trebaju znati i to kroz najvažnije vijesti. Samo vijesti, nema prevare. 

Sve rubrike na koje ste dosad navikli i dalje su tu, a sve što vam je promaknulo možete jednostavno pronaći preko tražilice.

Bilo je ovo malo teorije, a kako je svima jasno da se kroz praksu ipak stječe najbolje znanje, slobodno krenite u otkrivanje novog, boljeg i ljepšeg 24sata.hr!

Zapne li nešto, a sigurno će toga biti prvih nekoliko dana, slobodno nam javite. Također, uočite li bilo kakav problem, nelogičnost, nepravilnost ili nešto što vas bode u oči na našoj novoj stranici, svakako nam prijavite na naš e-mail zona@24sata.hr ili ostavite komentar u tekstu. Hvala!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1357
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama