Obavijesti

Tech

Komentari 35

Ove aplikacije usijat će strasti i začiniti vašu ljubavnu vezu

Ove aplikacije usijat će strasti i začiniti vašu ljubavnu vezu
1

Ovih devet aplikacija pomoći će vam da ostanete povezani s vašom voljenom osobom čak i kada niste fizički zajedno te da bolje organizirate zajedničko vrijeme, ali i unesete promjene u spavaćoj sobi

VIDEO

Pametni telefoni ušli su u svaki dio naših života pa se tako i ljubav prilagodila modernom i brzom životu na mobitelima. Preko njih možemo partnerima brzo i lako pokazati da nam nedostaju ili da ih želimo, a čak su iz Vibera prije nekoliko dana rekli da je 6 od 10 stickera koji se pošalju kroz njihovu aplikaciju povezano uz ljubav. 

No, osim slanja stickera, telefoni mogu biti i prave seks igračke koje će nam pomoći razbuktati strasti ili bolje organizirati zajednički život.

OhMiBod se može povezati s raznim vibratorima te možete kontrolu predati u ruke partneru, a kako radi preko Bluetootha ili Wi-Fi veze, od koristi bi mogao biti i parovima koji su razdvojeni na Valentinovo. Raznim radnjama po telefonu (tapkanje ili glasom) možete mijenjati program vibratora. 

Istina ili izazov je klasična igra koja je dobila seksi verziju u aplikaciji Hot Truth or Dare. Loša stvar je što se pitanja i izazovi za kategorije od flerta do seksa moraju kupovati, no dočekat će vas pitanja i izazovi poput 'Opiši svoju osobnost u krevetu u tri riječi' ili 'Moraš se 15 sekundi glasati kao tijekom seksa'. 

Kindu od vas želi da istražite nove stvari i mogao bi biti koristan parovima koji imaju problema s razgovaranjem o seksualnim željama. Nakon što se povežete, vama i vašem partneru nudit će ogroman broj raznih seksi prijedloga i aktivnosti koje možete ili ne morate isprobati. No, ako ste oboje kliknuli da na neku aktivnost, znate što vam je činiti. Uz to, moći ćete ubaciti i svoje prijedloge. 

Pleasure Machine je jednostavna igra koja podsjeća na automate i idealna je za predigru. Sve što trebate je aktivirati kotač i dobit ćete zadatak što morate raditi (ljubi, masiraj...) na kojem dijelu tijela i koliko dugo. Ovisno o vašim sklonostima možete birati različite kategorije, poput romantično, klasično, fleksibilno ili divlje.

Avocado aplikacija pomaže da parovi ostanu povezani i bolje organiziraju zajednički život. Možete razmjenjivati poruke, fotografije, urediti zajednički kalendar i organizirati listu stvari koje trebate napraviti. Avocado vam šalje i obavijest ako je baterija vaše bolje polovice pri kraju tako da se ne brinete ako ne odgovara na poruku.

Aplikacija je nazvana Avocado (avokado) jer se stabla avokada ne mogu sama oprašivati, potrebna im je blizina još jednog stabla kako bi mogla uroditi plodom.


S LokLok aplikacijom možete biti kreativni te iznenaditi vašu bolju polovicu kada se najmanje nada. Razmijenite smiješne črčkarije, crteže i rukom pisane poruke koje će odmah postati vidljive na vašem zaslonu, čak i bez da otključate mobitel. 

Često se svađate? Sada postoji aplikacija i za to! Fix a Fight sugerira dokazane taktike za pomirbu te uz to daje savjete o tome kako bolje izraziti osjećaje i pokrenuti razgovore o stvarima koje vas muče. Aplikacija sadrži i popis umirujućih i opuštajućih vježbi kako biste se oboje smirili.  Ukratko, besplatna terapija za parove.

Stvorite svoj intimni prostor u kojem možete razmijeniti i pohraniti slike, glasovne poruke, stickere i animirane emotikone! Aplikacija Between dosegnula je čak milijun korisnika u prvoj godini postojanja, a njeni tvorci poručuju da je aplikacija naprosto neodoljiva te kada je jednom krenete koristiti, ostat ćete joj vjerni.

Želite se osjećati kao da ste u blizini vašeg partnera čak i kada niste? Couple vam omogućuje slanje poruka i fotografija, a možete i dijeliti kalendar s obavijestima o važnim datumima kao što su godišnjica veze i Valentinovo. Aplikaciju možete zaključati lozinkom što dodaje sloj sigurnosti. Također, u postavkama postoji opcija samouništavanja fotografija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno