Obavijesti

Tech

Komentari 0

Podrška poduzetništvu: Styria postaje glavni partner ZIP-a

Podrška poduzetništvu: Styria postaje glavni partner ZIP-a
1

Potporom Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva Styria želi dati doprinos hrvatskoj start-up sceni te poticaj inovativnosti i razvoju poduzetništva u društvu

VIDEO

Medijska grupacija Styria i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) sklopili su ugovor o strateškoj suradnji kojim Styria postaje glavni partner ZIP-a. Potporom ZIP-u, Styria želi dati doprinos hrvatskoj start-up sceni te poticaj inovativnosti i razvoju poduzetništva u društvu. Intenzivnim sudjelovanjem u praćenju projekata ZIP-ovog start-up programa Styria namjerava pružiti podršku novoj generaciji poduzetnika u ranoj fazi njihovog razvoja te putem ZIP-a ulagati u tehnološke start-up kompanije u Hrvatskoj.

Glavne strateške smjernice i vrijednosti Styrije su inovativnost, poduzetnost i tehnološki razvoj. Upravo zato ova suradnja za Styriju ima uistinu veliki značaj i potencijal. Uz pokretanje vlastitog internog inkubatora, Styria je svjesna važnosti suradnje s neovisnim inicijativama, te razmjene znanja i iskustava. ZIP je idealan partner za ostvarenje takve suradnje i komunikacije sa start-up zajednicom.  

Styria je kao vodeća medijska kuća u Hrvatskoj proteklih godina bila najveći investitor u digitalne medije i projekte. Osim brendova 24sata, Večernji list i Poslovni dnevnik, u svojem portfelju ima i Njuškalo, Mondo, MojKvart, Goal, ZdravaKrava, Ordinacija, Klokanica, Budi.in, Radost, Gastro, Popustovolac i niz drugih digitalnih projekata koji se zasnivaju na vlastitom tehnološkom razvoju.

- Veseli nas što možemo biti podrška mnogim zanimljivim projektima u ZIP-ovom start-up programu, a nekima možda i odskočna daska na regionalnim tržištima. S druge strane vjerujemo da će inovativne ideje mladih poduzetnika i nama biti velika inspiracija za daljnji razvoj kompanije - kazala je Jasna Zemljić, Styria Corporate Development.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ZIP je prvi hrvatski tehnološki inkubator koji je osnovan s ciljem pomaganja mladim poduzetnicima iz regije da pokrenu vlastiti posao. Kroz ZIP trenutno prolazi sedma generacija, a iza sebe već ima niz uspješno lansiranih start-upova koji su privukli milijunske investicije. Među ostalim, ZIP nudi i kvalitetan coworking prostor te organizira konferencije i meetinge na kojima često gostuju strani mentori iz svjetski poznatih inkubatora.

- Jako nam je drago i iznimno smo optimistični u vezi suradnje između Syrije i ZIP-a. Vežu nas isti ciljevi u vidu poticanja razvoja inovativnih i kreativnih ideja te vjerujemo da će suradnja rezultirati kvalitetnim i uspješnim projektima - rekao je Mihovil Barančić, ZIP.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle