Obavijesti

Tech

Komentari 3

Štedi na svakom koraku i kupuj pametno uz Njuškalo Popuste

Štedi na svakom koraku i kupuj pametno uz Njuškalo Popuste
3

Kako bi korisnicima pametnih telefona olakšao kupovinu i osigurao da uvijek na vrijeme saznaju za akcijsku cijenu u njihovoj blizini, Njuškalo je lansirao aplikaciju Njuškalo Popusti

VIDEO

Pametni telefoni najčešći su način pristupa Internetu i, između ostaloga, koriste se za informiranje o cijenama te akcijama i popustima.  Kako bi korisnicima pametnih telefona olakšao kupovinu i osigurao da uvijek na vrijeme saznaju za akcijsku cijenu u njihovoj blizini, Njuškalo je lansirao novu aplikaciju Njuškalo Popusti za iOS i Android uređaje, koju je dosad preuzelo više od 11.000 korisnika.

Njuškalo Popusti aplikacija za pametne telefone donosi najveću objedinjenu ponudu svih akcija, popusta i kataloga na tržištu, osnovne informacije te popis poslovnica i adresa trgovina i trgovačkih lanaca. Aplikacija svima omogućuje jednostavno i brzo pretraživanje omiljenih proizvoda na akciji i otkriva gdje ih se najbliže može kupiti. Uključivanjem lokacije na svom pametnom telefonu, svaki korisnik može u svakom trenutku znati gdje mu je najbliži traženi proizvod na akciji te na taj način ne propustiti dobru cijenu i obaviti pametnu kupnju.

Akcije se u Njuškalo Popustima osvježavaju svakodnevno, aplikacija je vrlo intuitivna za korištenje, a kako bi svakom korisniku pružala i personalizirani sadržaj, dostupne su opcije poput aktivacije obavijesti o omiljenom proizvodu na akciji, čim se pojavi u blizini te izrade liste za kupnju, koju je moguće odmah i putem maila iz aplikacije proslijediti željenom primatelju. 

Lansiranju je prethodilo je veliko istraživanje navika internet korisnika u Hrvatskoj*, kako bi im se ovim proizvodom pružilo najbolje korisničko iskustvo. Čak 88 posto Internet korisnika u Hrvatkoj svaki dan se spaja na internet putem pametnog telefona. Tako su, primjerice, zanimljivi podaci da se putem pametnih telefona internet najčešće koristi za komunikaciju te za posjet društvenim mrežama, što čini osam od deset korisnika. Slijede traženje korisnih informacija, među kojima su i cijene proizvoda, a 27 posto ispitanika koristi pametne telefone za direktnu kupovinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razlozi korištenja interneta putem pametnih telefona

Kada je riječ o mjestu korištenja interneta putem pametnog telefona, najviše ispitanika to čini kod kuće, njih 81 posto, dok ih čak 41 posto internet na telefonu koristi za boravka u trgovini. Ukupno, više od polovice ispitanika barem povremeno koristi Internet putem pametnog telefona za informiranje o cijenama za vrijeme posjeta trgovini. Ne čudi, stoga, što su vlasnici pametnih telefona u Hrvatskoj rado dočekali i preuzeli Njuškalo Popusti aplikaciju koja im uvelike olakšava pretraživanje akcijskih proizvoda i svih ključnih informacija vezanih uz isti.

Mjesto korištenja interneta putem pametnih telefona

Zanimljivo je spomenuti i da korisnici pametnih telefona u Hrvatskoj u prosjeku imaju instaliranih 16 aplikacija, a na tjednoj ih se bazi u prosjeku koristi sedam. Više od 20 instaliranih aplikacija na pametnom telefonu ima 16 posto ispitanika, a osam posto ih koristi više od 10 aplikacija tjedno.  

Akcije i popusti u velikoj mjeri utječu na kupovne odluke, a korisnici interneta u Hrvatskoj imaju visok interes za redovnom konzumacijom sadržaja vezanog uz pogodnosti u trgovačkim lancima i trgovinama. Kada je riječ o samim proizvodima, na akcijama su najtraženiji mlijeko, maslac, pelene, kava, pivo, sir, jaja, vino, šećer i carsko meso.

Njuškalo Popusti aplikacija, kao ekstenzija novog proizvoda Popusti na Njuškalu koji je već nekoliko mjeseci dostupan kao zasebna kategorija na stranici, tako je rezultat Njuškalovog razumijevanja potreba korisnika koji sada mogu svakodnevnoj kupnji pristupiti na novi, brži i efikasiniji način gdje god se nalazili.

Aplikacija za Android dostupna je klikom na: Njuškalo Popusti Android, a za iOS klikom na: Njuškalo Popusti iOS.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle