Obavijesti

Tech

Komentari 0

Pet fantastičnih gadgeta za prave fanove Ratova zvijezda

Pet fantastičnih gadgeta za prave fanove Ratova zvijezda
6

Droid koji sluša vaše naredbe ili Millennium Falcon koji će ispuniti sobu glazbom samo su neki od darova koje će poželjeti svaki obožavatelj Ratova zvijezda

VIDEO

Ratovi zvijezda i ove zime se vraćaju u kina novim filmom koji će nam dodatno proširiti priču iz daleke galaksije. To blagdansko vrijeme bit će odlična prigoda i da vama dragog obožavatelja svega vezanog uz Ratove zvijezda razveselite prigodnim gadgetom, a ako se nekome bliži rođendan u nastavku ćete zasigurno pronaći inspiraciju za praktičan i zabavan gadget.

Sphero BB-8

Simpatični maleni droid pojavio se u najnovijem nastavku Ratova zvijezda i lakoćom je osvojio simpatije brojnih fanova. Njegova uloga u pronalasku Lukea Skywalkera bila je ključna, a zbog toga je bio i na meti mnogih, no uspio je preživjeti. Popularni droid pojavio se u brojnim verzijama kao igračka, no najatraktivnija je ova tvrtke Sphero. Njime možete upravljati preko mobitela, a reagirat će i na radnju filma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Millennium Falcon Bluetooth zvučnik

Millennium Falcon je vjerojatno najslavnija letjelica iz Ratova zvijezda, a svaki pravi pobunjenik protiv Carstva htjet će imati ovaj Bluetooth zvučnik iz kojeg će Sila punom snagom širiti vašu glazbu. Zvučnik snage 4W može poslužiti i kako bi se javili ili odgovorili na telefonski poziv. 

Zvijezda smrti koja čuva prave slastice

Kroz filmove iz serijala vidjeli smo nekoliko verzija Zvijezde smrti, vojnog postrojenja koje može uništavati planete, a sada dolazi i kao - posuda za kekse. Možda i nema opake lasere, ali nema ni konstrukcijske greške zbog kojih su je pobunjenici uništili. Ova Zvijezda smrti izrađena je od keramike, a njeno postolje je plosnato kako se ne bi otkotrljala i završila kao brojne prije nje.

R2D2 stolni usisavač

Ovo bi mogao biti droid kojeg ste tražili! Svestrani R2D2 bio je pravi robotski 'švicarski nožić' i od velike pomoći našim junacima Ratova zvijezda, a u ovoj verziji na odličan način odaje počast svom filmskom 'bratu'. Osim kao odličan ukras na stolu će moći i usisati sve mrvice. Napaja se preko USB-a, ali imajte na umu da ne prikazuje hologramske poruke i ne popravlja svemirske letjelice.

Ratovi zvijezda u šekspirijanskom stilu

Jedna od najvećih priča svih vremena dolazi ispričana riječima jednog od najvećih književnika Williama Shakespearea. Saga o hrabrim Jedijima, princezama i zlim Sithovima dolazi ispričana u jampskom pentametru uz prekrasne ilustracije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'
TREBALO IZGORJETI U ATMOSFERI

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'

Muškarcu iz Floride svemirsko smeće teško 2 kilograma je velikom snagom proletjelo kroz krov kuće: 'Zahvalan sam što nitko nije ozlijeđen'

Povratak u prirodu: Motorola Edge 50 Ultra dobila je poleđinu od pravog drva i top hardver
OTKRILI NOVI TRIO

Povratak u prirodu: Motorola Edge 50 Ultra dobila je poleđinu od pravog drva i top hardver

Nakon lanjske Edge 40 serije, Motorola je na najsnažniji model ugradila moćniji hardver, ali i zanimljivu poleđinu od pravog drva te prilično sposobne kamere i bateriju s brzim punjenjem
Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova
UMJETNA INTELIGENCIJA U ŠKOLI

Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova

Doktorica informacijskih znanosti Lana Žaja objavila je knjigu "Povijest umjetne inteligencije". Razgovarali smo s njom o ženama u STEM-u i primjeni umjetne inteligencije u obrazovanju