Obavijesti

Tech

Komentari 7

Za Valentinovo kao iz snova pomoći će vam ove aplikacije

Za Valentinovo kao iz snova pomoći će vam ove aplikacije
1

Planirate li izlazak ili ugodnu večer kod kuće na Valentinovo, aplikacije vam mogu pomoći u odabiru mjesta izlaska, savršene boce vina, filma koji ćete gledati ...

VIDEO

Bez obzira na vaš stav o Valentinovu, teško je pobjeći od očekivanja koja se vežu uz taj dan i činjenice da vaš partner/ica možda očekuje nešto potpuno drugačije te ćete vrlo vjerojatno morati isplanirati nekakav provod. No, planiranje spoja iz snova, odabira restorana i ostalih sitnica može biti problematično, osobito ako čekate posljednji trenutak. Zahvaljujući aplikacijama, to možete skratiti i pomoći sami sebi kako bi brže isplanirali sjajan dan.

Planirate li večeru, Foursquare može biti odličan izvor preporuka i savjeta oko odabira najboljeg mjesta. Vidjet ćete ocjene drugih korisnika, ali i kontakt informacije ako treba rezervirati mjesto. Uz to, Googleove karte također mogu poslužiti u pregledu restorana.

Thinkstock

Dobro je poznata činjenica da uz čokoladu odlično paše i čaša crnog vina, a ako niste baš pravi poznavatelj i ne znate uopće odakle krenuti pri izboru prave boce, pomoći će vam aplikacije poput Hello Vino. Ovo može biti vaše skriveno oružje kad ste suočeni s golemim policama vina u trgovini ili konobarom koji vas pita koje biste vino htjeli popiti. Nudit će vam preporuke vina uz razna jela, ali i skenirati etiketu i reći više o tom vinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Cloak

Ako ste već u šetnji gradom i ne želite da vam nešto ometa idealnu večer, možda biste htjeli izbjeći susret s bivšim ili bivšom, osobito ako ste nedavno prekinuli. Aplikacija Cloak pretražit će vaše kontakte na raznim društvenim mrežama kako bi vidjeli gdje su vaši prijatelji ili oni koje bi htjeli izbjeći pod svaku cijenu. 

Reuters

Da bi romantiku podigli na još višu razinu, istu tu ugodnu šetnju (pod uvjetom da ste negdje gdje možete šetati navečer) možete upotpuniti i gledanjem noćnog neba. Zvijezde, maglice, planete, sve to vam može prikazati aplikacija poput Star Walk 2. 

Netflix

Na kaju večeri, kad ste se vratili u toplinu doma, savršeno je vrijeme da se opustite uz neki romantični film ili nešto što će biti po vašem ukusu, a zahvaljujući Netflixu koji je postao dostupan i kod nas, izbor filmova koji su vam dostupni jednim klikom je stvarno velik. Idealno za Netflix & chill.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle