Obavijesti

Sport

Komentari 34

Ćorić ostavio 'srce na terenu', ali ipak ostao bez polufinala...

Ćorić ostavio 'srce na terenu', ali ipak ostao bez polufinala...
5

Imao sam set i break, ali umor me ulovio već tada. Stvarno sam se natrčao već u prvom setu i izgubio snagu. Pojavila se mala šansa u trećem setu, ali nije išlo...

VIDEO

Hrvatska nažalost nema dva predstavnika u polufinalu ovogodišnjeg izdanja ATP Umaga. Nakon Čilića koji je u ranijem meču glatko s 2-0 u setovima svladao Čeha Rosola, Borna Ćorić izgubio je od prvog nositelja turnira, Talijana Fabija Fogninija, 2-1 u setovima (7-5, 6-7(4), 3-6). Bio je 17-godišnji Zagrepčanin blizu da ostvari svoj najveći uspjeh u mladoj karijeri, no na kraju ipak nije uspio. 

Dobro je Ćorić otvorio susret i već u trećem gemu prvog seta uzeo servis Fogniniju. Međutim, vratio se Talijan i dva puta uzimao servis mladom Hrvatu te kod rezultata 5-4 servirao za set. No, Borna vraća break te još jednom uzima servis Fogniniju za 7-5 u prvom setu nakon 43 minute. 

Hrvatski je tenisač drugi set otvorio novim breakom, no u četvrtom gemu, Talijan vraća istom mjerom za 2-2. Otišao je set u tie-break gdje je Ćorić izgubio servis kod rezultata 3-3, a Fognini je ubrzo i osvojio set. 

Fognini 'čistio' crte

Odlučujući set krenuo je s tri breaka zaredom, a onda je Fognini bio taj koji je uspio zadržati servis i poveo 3-1. U osmom gemu pri rezultatu 4-3 imao je Borna nekoliko pravih prilika za povratak u meč, no Fognini je nekoliko puta zaredom nevjerojatno pogađao crtu i uspio otići na 5-3. Tada se mladi Ćorić počeo mučiti s grčevima i više praktički nije mogao stajati na terenu što je Fognini znalački iskoristio i plasirao se u polufinale gdje ga čeka Urugvajac Cuevas

- Imao sam set i break, ali umor me ulovio već tada. Stvarno sam se natrčao već u prvom setu i izgubio snagu. Pojavila se mala šansa u trećem setu, ali nije išlo. Pokušao sam ući u meč što mirniji sam mogao i mislim da sam uspio, no nažalost nisam uspio pobijediti - rekao je vidno razočarani Ćorić za kamere HTV-a nakon utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu