Obavijesti

Sport

Komentari 62

Federer zaustavio Đokovićevu seriju i osigurao finale Šangaja

Federer zaustavio Đokovićevu seriju i osigurao finale Šangaja
3

Novak Đoković konačno je zaustavljen u pobjedničkoj seriji na kineskom tlu. Roger Federer nije dopustio 29. pobjedu u nizu te je sa 6-4, 6-4 prošao u finale Šangaja

VIDEO

Roger Federer pronašao je pravi lijek za igru Novaka Đokovića u Kini. Svjetski broj tri nadmašio je prvog u polufinalu ATP-turnira u Šangaju 6-4, 6-4 za sat i 35 minuta igre.

- Mislim da nisam igrao preloše. Jednostavno, on je odigrao sve što je želio odigrati. Odigrao je savršen, čudesan meč - rekao je Novak poslije prekida serije od 28 pobjeda koja je uključivala dva naslova na Mastersu u Šangaju i tri na ATP-turniru iz serije 500 u Pekingu.

Reuters/PIXSELL

Švicarac je breaknuo Srbina po jednom u svakom setu, kod vodstva 3-2 u prvom te odmah na početku drugog seta. Rekorder po broju osvojenih naslova na Grand Slamu (17) na najbolji se mogući način revanširao Đokoviću za poraz u ovogodišnjem finalu Wimbledona.

Od idućeg će tjedna Federer biti drugi tenisač svijeta, a na putu do titule u Pekingu stajat će mu Francuz Gilles Simon koji je sa 6-2, 7-6(1) svladao Španjolca Feliciana Lópeza.

Reuters/PIXSELL


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića