Obavijesti

Thomas Anders i Modern Talking Band dolaze u Zagreb

Thomas Anders i Modern Talking Band dolaze u Zagreb
1

Stari hitovi poput ‘Brother Louie’, ‘Chery, Chery Lady’, ‘You’re My Heart, You’re My Soul’vraćaju u prošlost čistog disco popa koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

Bend koji još uvijek postoji, bend za koji smo mislili da će biti zaboravljen nakon nekog vremena…ali nije. 

Legenda koju će oživjeti Thomas Anders, dolazi u Zagreb, u subotu 9. siječnja 2016. –Modern Talking band u KC Dražen Petrovića! 

Stari hitovi poput ‘Brother Louie’, ‘Chery, Chery Lady’, ‘You’re My Heart, You’re My Soul’vraćaju u prošlost čistog disco popa koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.  

Thomas Andres I Modern Talking band prvi puta će posjetiti Hrvatsku kako bi sve ljubitelje glazbe 80-tih godina odveli na putovanje u prošlost. 

Modern Talking su vladali pop glazbom  jedno cijelo desetljeće i sa 150 milijuna prodanimh albuma diljem svijeta postali jedan od najjačih europskih bendova 80-tih godina, te su se ponovo nakratko  sastali u 90-tima  na oduševljenje svih fanova, osobito u Europi. 

Sada, više od 30 godina od osnutka benda, Thomas Anders i Modern Talking band osvajaju pozornicu i publiku kao i prije tri desetljeća, a prošlogodišnji rasprodani koncert u Budimpešti s više od 7000 posjetitelja dovoljno govori o popularnosti i vrijednosti njihovih  hitova.

Jedinstven glas Thomasa Andersa temelj je ovog spektakla koji prati sjajna slika Modern Talking banda, doduše bez Dietera Bohlena. 

U Kc Dražena Petrovića, 9. siječnja ponovo ćemo uživati u najboljih hitovima Modern Talking banda iz 80-tih I 90-tih  u skoro dvosatnom disco pop spektaklu. Na koncertu ćemo uživo slušati zarazne pjesme poput Cherri, Cherri Lady, You’re My Heart You’re My Soul, Brother Louie, Sexy Sexy Lover i mnoge druge.

Thomas Anders i Modern Talking band publici garantiraju odličan koncert pun nostalgije I zabave  uz vrhunsku produkciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'