Obavijesti

Odigraj CITROËN nagradnu igru i osvoji vrijedne nagrade!

Odigraj CITROËN nagradnu igru i osvoji vrijedne nagrade!
10

Provjerite koliko poznajete svoj CITROËN i koliko ste brzi. Odigrajte igru znanja i spretnosti na portalu 24sata te osvojite vrijedne nagrade

Najbrži i najtočnijih 5 igrača osvaja izmjenu motornog ulja i filtra ulja u mreži ovlaštenih CITROËN servisa. Nagrada uključuje ulje (zavisno o zapremini te maksimalno do 6l) filtar ulja, brtvu čepa kartera i rad. Nagradnu igru odigraj klikom na link.

Pozivamo Vas da provjerite i našu trenutnu prodajnu akciju „KOČNICE, OVJES I GUME, OSNOVA VAŠE SIGURNOSTI“ jer ova tri elementa Vašeg vozila čine „trokut sigurnosti“ te zahtijevaju Vašu punu pažnju. Ako su istrošeni ili oštećeni oni mogu ozbiljno ugroziti Vašu i sigurnost Vaših suputnika.

S čak 25%  popusta na diskove, kočnione pločice i setove stražnjih obloga, iskoristite stručnost i znanje naših tehničara te pouzdanost, sigurnost i kvalitetu originalnih dijelova CITROËN. Jednako tako uživajte jamstvo od godine dana na dijelove i rad te na taj način ostvarite najbolji omjer cijene i kvalitete. Prodajna akcija traje do 30.05.2014.

Kao dodatak CITROËN Vam nudi pregled elemenata ovjesa; kugla, spona i ovjesnih ramena. Tehničari CITROËN će vizualno pregledati Vaš ovjes te Vam, samo ukoliko je potrebno, predložiti zamjenu te za to izraditi ponudu s 20% popusta na kugle, spone i ovjesna ramena. Ovako izdanu ponudu možete iskoristiti do 30.07.2014. na prodajnom mjestu koje ju Vam je izdalo.

Nemojte zaboraviti niti gume, iskoristite 15% popusta na ljetne gume grupe Continental (Continental, Semperit , Barum). Popust vrijedi na najmanje dvije identične gume istog modela i traje sve do 14.06.2014.

Vozite s potpunim povjerenjem. Sigurnost Vas i Vaših bližnjih naš su prioritet.  Stoga ne čekajte, iskoristite priliku kako biste po povoljnim uvjetima pridonijeli kvaliteti i pouzdanosti svog vozila.

Vaš CITROËN


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti