Obavijesti

Ukratko o Technomarketovom turniru „Nogomet u kavezu“

Ukratko o Technomarketovom turniru „Nogomet u kavezu“
1

Technomarket u Split i Zagreb dovodi pravu atrakciju!! „Nogomet u kavezu“, najatraktivniji, najdinamičniji i najbrži nogomet!

Technomarket donosi pravu atrakciju u Split i Zagreb! Turnir „Nogomet u kavezu“, najatraktivniji, najdinamičniji i najbrži nogomet!

Technomarketov turnir „Nogometa u kavezu“ organiziran je kroz dva kvalifikacijska kruga - u Splitu i Zagrebu (Zaprešić) te finale u Zagrebu (Zaprešić).

Prve kvalifikacije se održavaju u Splitu, 09.06.2012. s početkom u 10:00 sati na senzacionalnoj i jedinstvenoj lokaciji u Hrvatskoj – na krovnoj terasi Joker centra sa najljepšim pogledom i kafićima u gradu. Pozivamo sve igrače, navijače i zainteresirane da posjete 09.06. Joker centar, prvi i najljepši trgovački centar u Splitu u neposrednoj blizini grada te se uvjere kakav adrenalin pruža najbrži i najdinamičniji nogomet! 4 najbolje ekipe iz Splita odlaze na finale u Zagreb (trošak prijevoza i smještaja preuzima organizator).

Drugi krug kvalifikacija se održava u najvećem shopping centru u Hrvatskoj, u Westgate Shopping Cityju, na terenu Inline skatinga, 16.06.2012. s početkom u 10:00 sati. Pauzu između napetih utakmica iskoristite za povoljan shopping duž 3,3 kilometra prodajnih izloga u kojima ćete pronaći više od 700 vodećih svjetskih brendova ili u jednom od brojnih restorana i kafića Westgate Shopping Cityja. Na samo desetak minuta od centra Zagreba doživite ultimativan provod uz sinergiju kvalitetnog i povoljnog shoppinga, te vrhunsku zabavu koju pruža nogometno ludilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim vrhunske zabave uz nogometno ludilo, puno pića i hrane, pauze između navijanja možete iskoristiti za obilazak mnogobrojnih trgovina unutar Centra te se uvjeriti kako je divno kupovati u tako velikom shopping centru s toliko velikim izborom. Na samo 10-tak minuta od centra grada Zagreba čeka vas centar mode, gastronomije i obiteljske zabave. 4 najbolje ekipe idu u finale!

Finale će se održati 16.06.2012. u trgovačkom centru Westgate, na terenu Inline skatinga s početkom u 19:00 sati.

Technomarket, će za sve posjetitelje Joker centra 09.06. te goste Westgate-a 16.06. pripremiti posebne akcije u svojim poslovnicama koje se nalaze u navedenim trgovačkim centrima! Napominjemo, akcije će trajati samo na dane turnira te vas pozivamo da dođete i uvjerite se kakvo vas iznenađenje očekuje!!! Vjerujte, isplatit će vam se!

Technomarket – još više tehnike! Još više nogometnog ludila!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag