Obavijesti

Uljepšajte svoj dom modernim parketima i podovima

Uljepšajte svoj dom modernim parketima i podovima
11

Nekada je drvo bilo prisutno u svim segmentima gradnje kao glavni građevni materijal, ali kroz vrijeme su ga zamijenili razni novi materijali. U zadnje vrijeme se sve više vraća u stanogradnju

Gotovi parketi

Prisutne su stalne inovacije koje unapređuju i omogućavaju da drvo bude što češći stanovnik naših domova, u raznim oblicima. Jedna od inovacija su gotovi lakirani/uljeni masivni parketi i podovi od hrvatskog proizvođača iz Mraclina – Galeković. Kvaliteta, tradicija i inovacija sinonimi su koji se vežu uz tu tvrtku i njene proizvode. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije razvijali su proizvodnju od klasičnog parketa do podova velikih dimenzija, termički modificiranih vrsta drva koja svoju primjenu nalaze u interijerima i eksterijerima, te konačno i gotovog parketa sa različitim vrstama završne obrade.

Osluškujući zahtjeve tržišta i uvažavajući želje kupaca, stvoren je proizvod koji znači sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Različite vrste završne obrade omogućuju brzu i jednostavnu ugradnju, kao i mogućnost udovoljavanja sve većem broju kupaca koji od podnih obloga traže ekskluzivan proizvod visokih estetskih i tehničkih karakteristika.

Prilagođavajući se tržišnim trendovima, posljednji novitet u ponudi tvrtke Galeković su uljeni REX masivni podovi. Ulje kao završna obrada podnih obloga je jako popularna na tržištima zapadne Europe, a pogotovo Skandinavskim zemljama, zbog ekoloških vrijednosti i prirodnog izgleda koji se postiže, te postaje sve popularnije i na regionalnom tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Završna obrada prirodnim uljima moguća je u nekoliko boja, koje na različitim vrstama drva daju različite efekte. Tonovi se kreću od svijetlih sa bijelom bojom kao apsolutnim trendom, do tamnijih nijansi koje drvu daju egzotičan izgled.

Također je bitno istaknuti činjenicu da je ulje ekološki prihvatljivo, a drvu daje prirodan izgled. Ulje je i odlična zaštita jer zatvara pore drva i onemogućuje upijanje vlage iz zraka. Zahvaljujući upravo navedenim karakteristikama, uljeni pod je topao i ugodan za stanovanje, ali ga je potrebno češće osvježavati jer je podložniji habanju, te će uljeni pod svaki put iznova zablistati pravim sjajem. Uz novitete tvrtke Galeković podne obloge postaju vrhunski modni detalj u Vašem domu.

Galeković parketi.

Kupaonice

Kao apsolutni trend u uređenju domova javlja se postavljanje parketa u prostore gdje se dosad to nije radilo – kupaonice. Ugradnja se izvodi sa gumom koja se stavlja između letvica koja ne dopušta vodi da uđe između ili ispod letvica, te omogućava parketu da ''odradi'' uslijed navlačenja i otpuštanja vlage bez ikakvih posljedica poput dizanja ili koritavljenja parketa. Tako postavljeni parket izgledom podsjeća na brodsku palubu, a osim u kupaonicama može se izvoditi i u svim ostalim prostorima. Kod odabira vrste drveta preporuča se termo hrast ili termo jasen, koji su najpogodniji po svojstvima zbog povećane otpornosti na vlagu i dimenzijske stabilnosti, a kao završni zaštitni sloj premazuje se uljem. 

Investicijom u termičke komore oplemenili smo drvo i omogućili mu lakšu i dugotrajniju aplikaciju u nove prostore. Kupaonice obložene drvom zasigurno dobivaju novu dimenziju i raskoš, te postaju prirodna oaza u svakom domu.

Decking

Zbog svih komparativnih prednosti koje termo drvo ima, tvrtka Galeković u svom proizvodnom asortimanu nudi i termo decking za oblaganje terasa, površina oko bazena, te postavljanje po vrtovima. Decking sistemi se na zapadnim tržištima učestalo primjenjuju u uređenje eksterijera a sada postaju sve korišteniji i u regiji, jer se drvo ponovno prepoznaje kao pogodnije rješenje zbog svoje prirodnosti i topline te dobiva prednost pred umjetnim materijalima. 

Obogatite svoj životni prostor Galeković decking sistemima.

Fasadne obloge

Nekada su se kuće gradile od drveta, da bi ih zamijenile betonske, no u zadnje vrijeme drvo se sve više vraća u modernu stanogradnju kroz drvene fasadne obloge. Samim time, do izražaja dolazi prirodna toplina kojom zrači drvo i daje novu nijansu i eleganciju svakom domu.

Fasadne obloge se mogu postaviti na bilo koju površinu, a preporučamo Vam da ih postavite slijedeći sva pravila stručnog postavljanja, jer jedino kvalitetno postavljanje i održavanje će učiniti Vaše fasadne obloge dugoročnom odličnom investicijom. Preporučamo jednom do dva puta godišnje da Vaše fasade premažete zaštitnim slojevima ulja, kako bi fasadne obloge ostale očuvane od vanjskih utjecaja.

Galeković fasadne obloge izrađujemo koristeći isključivo termo tretirani jasen, koji termo obradom postaje otporniji na vodu i štetočine, te poprima tamnije elegantnije boje. Samim time i fasadne obloge od termo tretiranog jasena postaju idealan materijal za ukrašavanje vaših domova.

Više o našim proizvodima potražite na www.pps-galekovic.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor