Obavijesti

Urbana avantura: BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura

Urbana avantura: BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura
1

BMW X1 poznat je kao pionir i lider na globalnom tržištu u premium SAV segmentu – najbolji je to primjer čistog užitka u vožnji, naglašenog dizajna i vrhunske elegancije.

BMW X1 poznat je kao pionir i lider na globalnom tržištu u premium SAV segmentu – najbolji je to primjer čistog užitka u vožnji, naglašenog dizajna i vrhunske elegancije koji je bez premca u svojoj klasi. Od svojeg lansiranja 2009. godine u svijetu je prodan u više od 275.000 primjeraka. Ovog proljeća kompaktan BMW X1dodatno podiže standard privlačnim vanjskim karakteristikama, preciznijeg unutarnjeg ambijenta i mogućnostima inovativne opreme. Bez obzira krećete li se gradom ili izvan grada: BMW X1 nudi superiornu vožnju. Prednji i stražnji kraj sada imaju još upečatljiviji dizajn - podcrtavajući još više moćni unutrašnji karakter.

Sportski i elegantan

BMW X1 je sportski tip jednako koliko je i elegantan. Uzlazne bočne linije, velik međuosovinski razmak i kratki prevjesi jamče dinamičan oblik standardan kod BMW modela - a karakterističnim SAV proporcijama osigurava impresivno autoritativnu liniju. Izdašna boja povećava ekskluzivnost, a istaknuti srebrni elementi na dnu prednjeg kraja jasno naglašavaju da je BMW X1 član BMW X linije modela. Jednako impresivan je i dizajn svjetala, s tipičnim BMW dvostrukim svjetlima (dostupno i sa ksenonskom tehnologijom) i prstenima na bijelim LED dnevnim svjetlima te ekspresivnim kromiranim elementima. Okrugla svjetla za maglu su posljednji sastojak za nezaboravno lice BMW-a X1. Dodatni pokazivači smjera su ugrađeni u bočne retrovizore i vrlo su vidljivi u svakom trenutku. Straga, svjetla u obliku slova L s LED tehnologijom osiguravaju trenutnu prepoznatljivost BMW modela, čak i noću.

BMW X1 sDrive18d sada za 28.999 eura*

Jedinstvena priča o uspjehu BMW-a X1, najuspješnijeg SUV modela u svojoj klasi, sada dobiva svoj nastavak: model X1 sDrive18d s bogatim paketom opreme dostupan je za Vas po cijeni od 28.999* eura. PDV, poseban porez i BSI servisni paket uključeni su u cijenu.

Dodatna oprema koju u ovoj ponudi sadrži BMW X1 sDrive18d: 

  • Multifunkcijske tipke na upravljaču
  • Sportski kožni upravljač
  • Runflat gume
  • BMW naplatci od lake legure "Star Spoke" 317
  • Sigurnosni vijci za naplatke
  • Indikator tlaka u gumama
  • Krovni nosači
  • Podne prostirke od velura
  • Trokut i prva pomoć
  • Naslon za ruku sprijeda, podesivi
  • Park Distance Control (PDC) - zadnji
  • Svjetla za maglu
  • Automatski klima uređaj
  • Radio BMW Professional s CD playerom
  • Hands-free uređaj s USB priključkom
  • BMW Service Inclusive
  • Tkanina "Elektra"
  • Uni boja

*Cijena vozila je izračunata prema tečaju 1 EUR=7,65 HRK i iznosi 221.840,44 kn. 

Privlačna unutrašnjost

Unutrašnjost BMW-a X1 je dizajnirana za potrebe vozača. Profinjeni izgled i dojam unutrašnjih površina i artističko utjelovljenje ekskluzivnih elemenata postavljaju nove standarde u kabini - i dižu je do standarda koji zadovoljava najveće zamislive potrebe.

Unutrašnjost odiše ekskluzivnošću do posljednjeg detalja. Najfiniji materijali i prvoklasna izrada, kvaliteta na dodir i savršeno podudarajuće boje oduševljavaju sva osjetila. Sjajni crni pokrovi i ventilacijske cijevi podcrtavaju profinjeni karakter, kao i sofisticirano ukrašena ručica za promjenu stupnja prijenosa i držač šalica u središnjoj konzoli. Još velikodušnog spremišnog prostora možete pronaći u bočnim džepovima u unutrašnjosti vrata.

S impresivno čistim i nezasićenim dizajnom, kabina nudi mnogo prostora za vozača i suvozača. Redizajnirana središnja konzola i svi važni operativni elementi imaju ergonomsku orijentaciju prema vozaču - bio to opcionalni navigacijski sustav Professional u boji visoke rezolucije, automatski klimatski sustav ili iDrive kontroler.

Visoka učinkovitost

Treća generacija common-rail sustava izravnog ubrizgavanja jamči najveći visoku učinkovitost. Dizelski motori u BMW-u X1 sDrive16d, sDrive18d, xDrive18d, sDrive20d i xDrive20d nude snagu (do 135 kW ili 184 KS) i nisku potrošnju goriva (od 4.9 l/100 km).

Saznaj više o BMW-u X1


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja