Obavijesti

Sport

Komentari 568

Dinamo i dalje na 'nuli': PSG nanio novi poraz u Ligi prvaka

Dinamo ni devetu utakmicu zaredom nije došao do boda u Ligi prvaka. U 3. kolu u Maksimiru su izgubili od PSG-a 2-0 golovima Zlatan Ibrahimovića i Jeremy Meneza

VIDEO

Dinamo je i treću utakmicu u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka izgubio 2-0. Na polupraznom Maksimiru PSG je slavio golovima Ibrahimovića u 33. i Meneza u 43. minuti. 'Modri' su ponovni imali deja vu jer su upisali čak deveti poraz u nizu u najelitnijem europskom natjecanju.

Zlatan Ibrahimović je već na početku utakmice dao do znanja da obranu Dinama čeka težak posao. U drugoj minuti izbjegao je zaleđe i stvorio se pred Kelavom, ali je golman 'modrih' pravovremenim izlaskom spriječio vodstvo Parižana. Samo tri minute kasnije Ibra je ponovno pucao, međutim ovog puta je njegov udarac iz daljine Kelava odbio u korner.

U 7. minuti zaprijetio je i Dinamo. Sammir je prvo pokušao iz slobodnjaka, ali od zida se lopta odbila u korner. Novi hrvatski reprezentativac pucao je izravno iz kuta, ali ispod prečke izvadio je to golman Sirigu.

Na novu veliku priliku čekalo se do 20. minute kada je udarac Meneza odlično obranio Kelava. Golman 'modrih' na mukama je bio i pet minuta kasnije, ali tada je imao i sreću na svojoj strani jer je udarac Zlatan prohujao iznad prečke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 33. minuti ni Kelava ni sreća nisu mogli pomoći Dinamu. Menez je prošao po lijevoj strani i uposlio Ibrahimovića, koji je udarcem iz prve s deset metara pogodio za vodstvo Parižana 1-0.

Samo deset minuta kasnije PSG je udvostručio vodstvo. Menez je ostao sam protiv Puljića, zavrtio ga i udarcem iskosa s lijeve strane probio Kelavu za 2-0 PSG-a na Maksimiru.

Mogao je Dinamo u samoj završnici prvog poluvremena primiti i treći pogodak, ali je bombu Ibrahimovića iz slobodnjaka Kelava uspio zaustaviti.

Na početku nastavka Dinamo je imao blagu terensku inicijativu, a do najveće prilike došli su u 61. minuti. Sammir je izborio slobodnjak na 18 metara, koji je sam odlučio izvesti, ali pucao je točno u živi zid.

U 64. minuti PSG je mogao i do trećeg gola. Pastore je probio desnu stranu i dao loptu u prostor za Ibrahimovića, koji se ponovno našao oči u oči s Ivanom Kelavom. Ovog puta Zlatan je pokušao lob udarcem s ruba šesnaesterca, ali otišlo je to tik uz stativu.

Novo veliko uzbuđenje dogodilo se u 79. minuti. Parižani su dobili korner, a nakon ubacivanja iz kuta Thiago Silva je najviše skočio, ali udarac je zaustavila prečka.

PSG je u 88. minuti zabio i treći gol, pogodio je glavom Hoarau, ali ga je sudac opravdano poništio zbog zaleđa.

U 91. minuti u igru je ušao Alen Halilović i ponovno se upisao u povijest Dinama. Ovog puta kao najmlađi debitant 'modrih' u Ligi prvaka.

Liga prvaka, 3. kolo, skupina A:

Dinamo Zagreb - PSG 0-2 (Ibrahimović 32, Menez 43)

Porto - Dinamo Kijev 3-2 (Varela 15, Martinez 36, 78 / Gusev 21, Ideye 72)

Redoslijed: 1. Porto 9, 2. PSG 6, 3. Dinamo Kijev 3, 4. Dinamo Zagreb 0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 568
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida