Obavijesti

Sport

Komentari 140

Agüero nezaustavljiv: Zabio je hat-trick i donio pobjedu u 91.

Agüero nezaustavljiv: Zabio je hat-trick i donio pobjedu u 91.
1

Nevjerojatni Argentinac Sergio Agüero zabio je tri gola za Manchester City i donio svojem klubu pobjedu 3-2 protiv Bayerna. City, Roma i CSKA imaju po pet bodova

VIDEO

Igrači Manchester Cityja znali su da im treba pobjeda protiv Bayerna kako bi imali dobre izglede za prolazak skupine. Situacija nije mogla bolje izgledati nakon što je CSKA u 93. minuti uzeo bod protiv Rome, a u Manchesteru je u 20. minuti prvi put pobjegao Sergio Agüero i natjerao Medhija Benatiju da ga u šesnaestercu zaustavi prekršajem za crveni karton

Agüero je u 21. minuti realizirao penal za 1-0 i barem malo opuštanja u domaćim redovima. A protiv Bayerna i s igračem više nikakvo opuštanje nije dopušteno. 

Bayern s desetoricom okrenuo 0-1

Robert Lewandowski izborio je prekršaj na 20 metara od gola, a iz slobodnjaka je Xabi Alonso preciznim udarcem po travnjaku uhvatio Joea Harta na krivoj nozi i u 40. minuti postavio 1-1. Španjolac je tako na najbolji način sam sebi čestitao 33. rođendan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domaći su se poslije gola povukli, pa su dopustili Jeromeu Boatengu da dođe u dobru poziciju za centaršut s desne strane. Bivši član Cityja upravo to je napravio u 45. minuti, pronašao je Lewandowskog, a Poljak glavom zabio za 1-2 i paniku domaće publike. 

City dočekao greške Bayerna

Ni u nastavku City nije izgledao kao ekipa koja ima igrača više i treba barem bod iz ove utakmice. No srećom po Manuela Pellegrinija, imao je raspoloženog Agüera koji je u završnici iskoristio dva poklona gostiju. 

Prvo je u 85. minuti na centru ostao sam i sjurio se prema golu Manuela Neuera. Obrana Bayerna ostala je tri koraka iza njega, nije mu bilo teško lijevom nogom pogoditi malu mrežicu za 2-2. 

A u prvoj minuti sudačke nadoknade Boateng je upisao drugu asistenciju na susretu. Na njegovu žalost, ta je bila za Agüera, kojem nije dugo trebalo da se nakon osvojene lopte opet okrene u sprintu prema golu i drugi put u šest minuta uspješno riješi situaciju jedan na jedan protiv najboljeg svjetskog golmana. 

Agüerov hat-trick znači da je City s igračem više pobijedio 3-2 i došao do pet bodova u skupini, koliko imaju i Roma i CSKA. U posljednjem kolu Englezi idu u Rim, a Rusi u München kod Bayerna. 

Skupina E

  • CSKA - Roma 1-1 (Berezutski 93. - Totti 43.)
  • Man. City - Bayern 3-2 (Agüero 21., 85., 91. - Alonso 40., Lewandowski 45.)
  1. Bayern 12 
  2. Manchester City 5
  3. Roma 5
  4. CSKA 5
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet