Obavijesti

Sport

Komentari 289

Rukavina je spasio Dinamo: U zadnjoj minuti zabio za remi!

Rukavina je spasio Dinamo: U zadnjoj minuti zabio za remi!
1

Nogometaši Dinama u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka izvukli su 1-1 remi kod Ludogoreca. Bugarski prvak dominirao je susretom, ali je stvar spasio Rukavina

VIDEO

U igru je ušao u 89. minuti da bi se u razmaku od samo nekoliko minuta prometnuo u Dinamovog junaka utakmice. Ante Rukavina je prvo u ulozi stopera spasio 'modre' od velike blamaže i uvjerljivog poraza  da bi ih u trećoj minuti nadoknade golom spasio od minimalnog poraza!

Dinamov napadač u posljednjim je trenucima utakmice iščupao 1-1 remi na gostovanju protiv bugarskog prvaka Ludogoreca u 2. pretkolu Lige prvaka i tako spasio obraz slaboj predstavi hrvatskog prvaka.

Poznato je da su se kroz prošlost 'modri' mučili u uvodnom pretkolu Lige prvaka. Muku su mučili s momčadima poput Hazara i Pjunika, a loša europska premijera nije izostala ni protiv Ludogoreca. U Razgradu je domaća momčad nadigrala Čačićeve odabranike u 90 minuta, no europsko iskustvo unatoč jako lošem nastupu presudilo je u Dinamovu korist.

Od samog početka utakmice vidljivo je bilo da su Bugari razigraniji i poletniji, opravdavši naziv bugarske Barcelone, no to protiv izgubljenih dinamovaca nije bilo ni teško. Samo nepreciznost Ludogorecovih napadača i Kelavina raspoloženost spasila je Dinamo od uvjerljivog zaostatka do poluvremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igra s jednim napadačem Čopom nije se pokazala dobrim potezom protiv Ludogoreca, koji je i u drugom dijelu nastavio s očitavanjem nogometne lekcije hrvatskom prvaku što su zasluženo okrunili vodstvom u 67. minuti. Marcelinho se sam kao duh našao pred Kelavom te ga lakoćom matirao za vodstvo 1-0 Ludogoreca.

Neočekivano, nakon gola Dinamo se probudio no prilike Badelja i Beqiraja nisu urodile plodom. No zato je Rukavina po kratkom postupku suigračima pokazao kako se to radi u finišu utakmice, a pri zabijanju izjednačujućeg gola je i nastradao u duelu s golmanom Golubovićem.

Osim rezultata trener Ante Čačić ne može biti ničime zadovoljan protiv momčadi koju ne krasi zvučno ime, ali igrom i željom daju primjer kako bi Dinamo trebao igrati.

U uzvratu za tjedan dana na Maksimiru, nadamo se da će se ovaj europski uvod spominjati samo u kontekstu sporih Dinamovih startova u novu sezonu Lige prvaka.

2. pretkolo Lige prvaka, prva utakmica

Ludogorec - Dinamo 1-1 (Marcelinho 76/ Rukavina 90'+3)


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...