Obavijesti

News

Komentari 2241

Liječnici u crkvi, Glogoškom pozlilo, branitelj je ozlijeđen

Liječnici u crkvi, Glogoškom pozlilo, branitelj je ozlijeđen
127

Dio branitelja iz Savske 66 okupio se pred sjedištem Vlade na Markovu trgu. Traže da ih primi premijer Milanović i poručuju da tamo ostaju sve dok se to ne dogodi

VIDEO

15.09 sati - Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kazao je u petak kako branitelje čekaju prekršajne prijave jer nisu prijavili prosvjed na Markovu trgu.

Dodao je kako tamo smiju ostati do 22 sati, a na pitanje što slijedi ukoliko ostanu duže, ministar je kazao kako će 'policija reagirati'.

14.29 sati - Djelatnik Caritasa koji je pokušao do Markova trga dostaviti vodu zaradio je policijsku kaznu jer je na Trg vozilom ušao u krivom smjeru.

Nikol Zagorac/24sata

13.59 sati - Na prosvjed su stigli Josip Salapić i Krešimir Bubalo iz HDSSB-a. P održali su branitelje, a Salapić je rekao:

- Premijer mora pokazati dobru volju i primiti branitelje na razgovor. To bi mu bio ljudski i državnički potez. Trebao bi slušati sve građane, a ne samo one koji su mu dali glas.

13.31 sati - Bivša miss hrvatske Anica Kovač navodno braniteljima šalje janjetinu.

VIDEO

13.30 sati - Ne primi li nas premijer, ostajemo ovdje - rekao je Đuro Glogoški na press konferenciji na Markovu trgu indirektno poručujući da su branitelji spremni tamo provesti i noć. Poručio je i da nisu iskoristili prosvjed Imunološkog zavoda da bi svoj prosvjed započeli na Markovu trgu.

- Mi ne iskorištavamo hrvatske radnike. Ovo nije prosvjed, mi samo čekamo sastanak s premijerom - kaže Glogoški.

13.10 sati - Ispred zgrade Vlade trenutačno je oko 50 branitelja.

12.40 sati - Na Markov trg pristižu branitelji iz Savske 66, ali i oni koji su se uputili iz ostalih hrvatskih gradova.

12.31 sati - Josip Klemm nije želio davati izjave, poručio je da se mora konzultirati s Glogoškim. U 13.15 branitelji su najavili press konferenciju ispred Crkve sv. Marka.

12.20 sati - Stigao je Josip Klemm.

12.15 sati - Branitelji sa sobom donose još stolova, pića, hrane... Mobitelima dozivaju ostale prosvjednike i poručuju im: - Toplo se obucite i dolazite!

VIDEO

12.11 sati - Iz minute u minutu branitelja je sve više. K ao pojačanje na Markov trg stigla su i dva policijska vozila .

11.59 sati - Do 12 sati radnici Imunološkog zavoda imali su prijavljen prosvjed, branitelji su nakon njih ostali na svom neprijavljenim prosvjedu. Na Markov trg donijeli su dva suncobrana, stolove, stolice, jagode...

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

10.30 sati - Radnicima RIZ-a i Imunološkog zavoda koji su prosvjedovali pred Saborom u četvrtak potporu je dao i dio branitelja iz Savske 66 koji žele da ih primi premijer. B ranitelji će, ako ih premijer Milanović ne primi u zgradi Vlade, do daljnjeg ostati na Markovu trgu. Neslužbeno se doznaje kako će pokušati podići šator.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Radnici RIZ-a pozvali su zastupnike da im pomognu:

- Molimo vas da nas spasite iz ralja organiziranog gospodarskog kriminala kojemu je namjera uništavanje ove tvrtke, kako bi građevinska mafija bez ijedne kune došla u posjed vrijednih nekretnina na kojima se nalazi tvornica RIZ, poruka je radnika zagrebačke tvrtke RIZ Odašiljači saborskim zastupnicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

U četvrtak su se okupili na Markovu trgu tražeći da se slučaj njihove tvrtke stavi na dnevni retorike ljetne stanke . Žele da Sabor obveže Vladu da tvrtki vrati više od 200 tisuća dionica, sukladno prijedlogu ministarstava gospodarstva i financija.

Nakon njih, na Markov trg su stigli i radnici Imunološkog zavoda , koji već tjednima prosvjedima zahtijevaju od Vlade konačnu odluku o sudbini njihove tvrtke.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2241
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca