Obavijesti

Sport

Komentari 292

Parižani i bez Ibrahimovića do tri gola i tri boda protiv Barce

Parižani i bez Ibrahimovića do tri gola i tri boda protiv Barce
3

Ivan Rakitić igrao je do 68. minute, ali nije bio opasan po gol domaćina. PSG je bez svoje najveće zvijezde došao do prve pobjede u novoj sezoni elitnog natjecanja...

VIDEO

Nakon što je u prvom kolu odigrao 1-1 protiv Ajaxa, Paris Saint-Germain u drugom je dočekao Barcelonu i najboljoj europskoj obrani zabio tri gola. David Luiz, Verratti i Matuidi bili su precizni u pobjedi 3-2 pred krcatim tribinama u francuskoj metropoli. 

Već od početka Barcelonina je obrana pokazala malo nesigurnosti na oštra ubacivanja Lucasa Moure i Thiaga Motte iz prekida. U 10. minuti prvi od njih izveo je slobodnjak s lijeve strane, lopta se odbila točno na nogu Davidu Luizu, koji sa sedam metara lijevom nogom šalje loptu pored nepomičnog Marc-Andrea ter Stegena za 1-0. 

Messi se izjednačio s Ronaldom

Samo dvije minute poslije Barcelona je izjednačila. Neymar je započeo akciju u kojoj su Leo Messi i Andres Iniesta po tko zna koji put u karijeri odigrali dupli pas. Argentinac je primio loptu na ulasku u šesnaesterac, odakle je pogodio suprotni kut gola PSG-a za 1-1 u 12. minuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Messiju je to bio 402. gol u karijeri i 68. u Ligi prvaka. U najjačem europskom natjecanju sad se izjednačio s Cristianom Ronaldom, samo još Raul (71) ima više. 

Ter Stegen zaspao za 2-1

Do poluvremena se PSG vraća u vodstvo. Iz kornera s desne strane ubacio je Motta, a lopta koja je dugo putovala prema drugoj stativi preletjela je i Ivana Rakitića. Marco Verratti spremno ju je dočekao i glavom prevario ter Stegena koji je zaplivao u svojem petercu i omogućio PSG-u da povede 2-1 u 26. minuti. 

U nastavku su domaći dobili još više samopouzdanja. Gregory van der Wiel probio je desni bok u 54. minuti, poslao oštru loptu na peterac, gdje je iz drugog plana došao veznjak Blaise Matuidi i zabio za 3-1 i oduševljenje tribina. 

Utišao ih je dvije minute poslije Neymar. Rakitić je poslao dugu loptu na desno krilo, odakle je Dani Alves ubacio u sredinu. Lopta je došla do lijeve strane kaznenog prostora, gdje je Neymar imao dovoljno vremena da desnom nogom pogodi dalji kut Salvatorea Sirigua za 3-2. 

PSG spasili Marquinhos i stativa

U žestokom pritisku do kraja Barcelona je imala dvije prilike za izjednačenje. U 82. minuti Marquinhos je u posljednji trenutak uklizao na udarac Jordija Albe s pet metara, a u 85. je Munir El Haddadi pucao s 25 metara lijevom nogom i pogodio stativu.

U drugoj utakmici skupine F Ajax je poveo preko Lucasa Andersena u 28. minuti, no APOEL je obranio svoj domaći teren golom Gustava Manduce iz penala u 31. minuti. 

To znači da je nakon dva kola PSG na vrhu ljestvice s četiri boda. Barcelona ima tri, Ajax dva, a APOEL jedan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 292
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram