Obavijesti

Sport

Komentari 441

Kompletni debakl! Pa kome je trebao eksperiment u Tallinnu?

Kompletni debakl! Pa kome je trebao eksperiment u Tallinnu?
5

KATASTROFA Kombinirana Hrvatska u totalno atipičnoj formaciji dobila je tri komada u Tallinnu protiv Estonije. Ovo nam nije trebalo, a u cijelom debaklu ostali smo i bez Marka Pjace...

VIDEO

Ante Čačić upisao je svoj prvi poraz na klupi Hrvatske u 90 minuta. Dogodilo se to u Tallinnu protiv Estonije gdje smo dobili tri komada u kombiniranoj postavi. Usput, primili smo svoj najbrži gol u povijesti te ostali bez Marka Pjace koji je uz bolne grimase napustio A. Le Coq Arenu.

Belgija i Bosna utrpali su im 13 komada...

U pomlađenom sastavu izgubili smo 3-0 od nogometnih liliputanaca koji su u studenom 2016. dobili osam komada od Belgije te dva mjeseca ranije pet od Bosne i Hercegovine!

Hrvatska (3-4-1-2):

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lovre Kalinić; Lešković, Vida, Mitrović; Kovačić, Bradarić, Rog, Perišić, Pjaca, Čop, Kramarić

Šok se dogodio u 57. sekundi.  Mlak ulazak naše obrane prema domaćem ofenzivcu Siimu Lutsu skupo je plaćen. Lešković ga nije shvatio ozbiljno, Mitrović, koji mu je dao loptu u noge je ostao daleko, a Luts je kroz noge zabio Lovri Kaliniću za 1-0.

>>> VIDEO Pogledajte najbrži gol kojeg je Hrvatska ikad primila <<< 

Hrvatska je potom preuzela inicijativu i kombinirala, ali isključivo po lijevoj strani gdje je bio Ivan Perišić. Desna strana po kojoj je ordinirao Marko Rog bila je totalno van igre.

Imali smo prividnu dominaciju, no Estonci su čvrsto djelovali pozadi, kao da je riječ o nekoj iznimnoj reprezentaciji. U 41. minuti spasio nas je Lovre Kalinić. Luts je ubacio, Toomet skočio i pucao glavom, ali Lovre u padu to brani nogom. Iz odbijanca su Estonci dobro zapucali, no Vida je uz malo sreće spriječio drugi gol domaćih.

Pjaca ponovno ozlijeđen

U drugom poluvremenu nije viđeno ništa od naše igre, a u 63. minuti Marko Pjaca se našao u novim problemima. U jednom je duelu krivo stao i praktički sam sebe onemogućio za nastavak utakmice.

Utakmicu je napustio uz bolne grimase. Iako je Čačić pokušao zamjenama okrenuti situaciju na terenu, to se dogodilo u korist domaćih. 

Tek što je ušao, njihov ponajbolji igrač Konstantin Vassiljev pogodio je za 2-0 u 81. minuti! Ostao je sam na rubu šesnaesterca i tukao neobranjivo u lijevi kut gola Lovre Kalinića. Naša loša igra 'okrunjena' je tako zasluženim porazom od nogometnih patuljaka.

Neuspjeli eksperiment

Dvije minute kasnije, 3-0 za Estonce. Zenjov zabija i treći gol u mrežu Lovre Kalinića. Užas od igre, rezultata i prijateljske utakmice koja nam nikako nije trebala. Sam je Zenjov izašao na Kalinića i pucao - ispod njega!

U 87. minuti stativu je pogodio Ante Ćorić. Prvo je Čop pucao, a Aksalu mu je obranio. Onda je Ćorić pogodio stativu i time kompletirao našu katastrofu u Tallinnu.

Ovo je bila jedna od najslabijih utakmica Hrvatske nakon dugo, dugo vremena... Totalno neuspjeli eksperiment u svakom smislu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 441
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska