Obavijesti

Sport

Komentari 8

Počinje SP: Vaterpolsko zlato vrijedi samo 80.000 dolara...

Počinje SP: Vaterpolsko zlato vrijedi samo 80.000 dolara...
1

Danas u 8.30 ujutro hrvatski vaterpolisti otvaraju SP protiv Kanađana od kojih nikad nisu izgubili. U skupini još igraju protiv Brazila, srijeda 20.30, i Kine u petak u 16.30

VIDEO

Hrvatska je jedina vaterpolska reprezentacija na svijetu, koja je na posljednja četiri SP-a osvojila odličje. Prije osam godina bila je zlatna, a na zadnja tri su uzela je tri brončane medalje.

Danas ujutro “barakude” u Kazanju SP otvaraju protiv Kanađana (8.30 sati). U četiri dosadašnja međusobna susreta na SP-ima naši vaterpolisti nikad nisu izgubili. U skupini Hrvatska još igra protiv Brazila, srijeda u 20.30 sati, i Kine u petak u 16.30 sati.

- Neosvajanje odličja bio bi neuspjeh, imamo odličnu reprezentaciju. Jedino mislim da bi nam hendikep mogao biti što u ovom prvom dijelu igramo s tri realno mnogo slabije reprezentacije, pa kad krenu one ozbiljne utakmice nećemo još odigrati susret s nekom od vrhunskih momčadi - rekao je legendarni hrvatski trener Ozren Bonačić, koji bi za razliku od izbornika Ivice Tucka ipak napravio jednu igračku promjenu.

- Žao mi je što u Kazanj nije poveo Ivana Buljubašića. Odličan je igrač i bek koji bi nam mogao puno nedostajati. Ako sudački kriteriji budu strogi, onda ćemo imati problema - istaknuo je Bonačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tucakovi izabranici morat će u skupini posebno pripaziti na Rudićev Brazil od kojeg su nedavno šokantno izgubili 17-10.

- Rudić je čudo, on može sve. Rezultati koje ima nisu nikakvo iznenađenje - kaže Bone.

Tko uzme zlato podijelit će i 80.000 dolara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića