Obavijesti

Sport

Komentari 17

Tucak objavio putnike na SP: 'Pripreme smo odradili sjajno'

Tucak objavio putnike na SP: 'Pripreme smo odradili sjajno'
1

Reprezentacija u Kazanj putuje u petak, 24. srpnja. SP traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

VIDEO

Hrvatska vaterpolo reprezentacija završava posljednje pripreme u Zagrebu uoči odlaska na FINA Svjetsko prvenstvo u ruski Kazanj. Izbornik reprezentacije Ivica Tucak objavio je imena igrača koji će igrati za Hrvatsku.

- Pripreme su prošle onako kako smo planirali, napravili smo sve zacrtano. Izuzetno sam zadovoljan, s obzirom na to da smo radili u nenormalnim vremenskim uvjetima. Igrači su odradili maksimalno svoj dio posla i opća fizička priprema, koja je temelj ostvarivanja dobrog rezultata, u ovom je trenutku na visokoj razini - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska reprezentacija posljednjih je dana trenirala s reprezentacijom Rumunjske, s kojom smo odigrali i službenu prijateljsku utakmicu u kojoj je Hrvatska slavila rezultatom 13-7 (6-2, 3-3, 2-1, 2-1). Na otvorenom bazenu na zagrebačkoj Šalati, najbolji u hrvatskim redovima bio je Petar Muslim s tri gola, po dva su postigli Luka Bukić, Anđelo Šetka i Sandro Sukno, dok su po jedan gol dali Antonio Petković, Luka Lončar, Paulo Obradović i Ante Vukičević.

- Utakmica bez nekog pretjeranog žara, no ipak smo dobili od nje što smo htjeli. Tom utakmicom približili smo se Svjetskom prvenstvu; imali smo ambijent i službenu utakmicu, bilo je dobrih stvari u našoj igri. U jednom trenutku smo malo posustali, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan rezultatom - zaključio je izbornik Ivica Tucak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska reprezentacija u Kazanj putuje u petak, 24. srpnja. FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015. godine. 

U Rusiju putuju: 

  • Josip Pavić (kapetan)
  • Damir Burić
  • Antonio Petković
  • Luka Lončar
  • Maro Joković
  • Luka Bukić
  • Petar Muslim
  • Andro Bušlje
  • Sandro Sukno
  • Fran Paškvalin
  • Anđelo Šetka
  • Paulo Obradović
  • Marko Bijač
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića