Obavijesti

Video

Komentari 8

Nikad nećete pogoditi: Ovo je bio prvi video Roberta Knjaza

Nikad nećete pogoditi: Ovo je bio prvi video Roberta Knjaza
7

U drugoj epizodi najvećeg online video talent showa u Hrvatskoj i regiji, napokon su svoja prava lica otkrili i članovi žirija. Mila, Filip, Robert i Igor najavili su svoja očekivanja i rekli kakve sve osobe traže

VIDEO

Lanu i Davora ponijela je maštovitost i duhovitost pristiglih videa, tako da su gotovo i zaboravili na to da trebaju aktivirati žiri i tražiti ih da se obrate svojim natjecateljima. Uz to, reagirali su na brojne komentare i upite zainteresiranih te JOŠ jednom ponovili jednostavna pravila za sudjelovanje u natjecanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Lana i Davor ponovili su pravila, a žiri otkrio svoja očekivanja

Voditeljski trojac upoznao je gledatelje s članovima žirija. Milu Elegović voditeljica Petra srela je ispred vrata njezinog matičnog kazališta, gdje ju je ispitala sve o očekivanjima od natjecatelja, njenim osobnim strahovima i radostima kad i sama stane na scenu, ali i tome pogađaju li je uvrede i kritike. Što je Mila odgovorila na sva pitanja, saznajte u videu.

I Robert Knjaz otkrio je Petri pojedinosti iz svog privatnog i poslovnog života. Pričao je kako je i o čemu snimio svoj prvi video, u epizodi je pokazao i svog suvoditelja, kojeg se rado sjeća, a dao je i par savjeta samim natjecateljima.

Igor i Filip pozdravili su sve natjecatelje i najavili vrhunski show, a što su sugerirali onima koji još nisu sigurni bi li se prijavili, saznajte u drugoj epizodi VideoStar natjecanja, u organizaciji JoomBoos YouTube kanala!

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu? Ti nam trebaš bez obzira na spol i datum rođenja. Jedini uvjet koji imamo je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o pozornici.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu.

Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno