Obavijesti

Video

Komentari 41

Otac šokira pritiskom na sina: Ne odgajam slabića i mlakonju!

Otac šokira pritiskom na sina: Ne odgajam slabića i mlakonju!
3

Forrest Green otac je troje djece. Njegovo najstarije dijete je sin Nicholas. Forrest je, kao i njegov otac prije njega, bio dobar sportaš. Svog sina želi napraviti vrhunskim...

VIDEO

Obitelj Green živi u malom gradu u Texasu. Otac Forrest i majka Rayne imaju troje djece, no najstarijem Nicholasu Rayne nije biološka majka. Rayne kaže da su sve troje djece živahni i "pomalo divlji", no da im je upravo takav i otac. Forrest je bio odličan sportaš, koji se sportom bavio i u studentskim danima. Njegova je obitelj oduvijek bila sportski orijentirana, uključivši i njegova djeda, koji je bio boksač. Forrest očekuje da i njegov sin Nicholas bude sportaš, ali i da nadmaši sva dostignuća svojih predaka.

Iako Nicholas voli sport, nije mu uvijek na pameti, a ponekad bi više htio samo se družiti i igrati sa svojim vršnjacima. Kada izrazi tu želju svom ocu, on mu kaže da se može ići družiti, ali tek nakon što odradi seriju treninga.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Green ima visoko podignutu ljestvicu u sportskim dostignućima

Pokretanje videa...

02:17

Forrest si je zacrtao kako će njegov sin biti vrhunski sportaš, a taj cilj planira ostvariti pod svaku cijenu, čak i ako je ona stavljanje ogromnog pritiska na vlastito dijete. Sam Nicholas priznaje da taj pritisak itekako osjeća, ali zna da njegov otac nikad neće popustiti.

- Ako bih rekao da se ne želim baviti sportom, znam da moj otac to nikako ne bi prihvatio - kaže Nick i dodaje: 'Kad ne napravim sve kako treba, pa makar to bila i najmanja pogreška na terenu, osjećam se užasno'.

U razgovoru s vrhunskim sportašem, bivšim igračem bejzbola, Deionom Sandersom, Forrest je otkrio kako je, prije nego što je odlučio oženiti svoju sadašnju ženu, prvo dobro proučio njeno obiteljsko stablo, odnosno proučio njihove genetske predispozicije. Njena majka bila je prava ljepotica, a svi u njenoj obitelji su vrlo visoki, uključujući i majku i tete.

POGLEDAJTE VIDEO: Genetske predispozicije svoje buduće supruge Forrest je prije ženidbe dobro proučio

Pokretanje videa...

01:55

Čak i sama Forrestova majka rekla je za Rayne kako će mu "roditi snažnu djecu". On je nekoliko puta ponovio kako ne dolazi u obzir da mu djeca budu "mlakonje", kao primjerice djeca iz Kalifornije.

Čuvši sve to, Deion Sanders je ostao blago šokiran, shvativši da Forrest stvara ogroman pritisak na svoju djecu, posebice na Nicholasa. S obzirom na to da i sam ima djecu, za koju također želi da budu uspješni sportaši, sažalio se nad Nickom, jer on prema svojoj djeci ipak postupa drugačije. Stoga se sjetio male vježbe za Nicka i njegove roditelje, kojom je htio pokazati odraslima što je u životu zapravo važno.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanders pokazao Forrestu da je važno da se djeca osjećaju dobro dok vježbaju i da se ujedno i zabavljaju

Pokretanje videa...

03:17

Forrest je nakon vježbe obećao kako će slušati i želje i potrebe svog sina, no neće odustati od svog krajnjeg cilja - da postane Nick i njegova ostala djeca postanu vrhunski sportaši.

Za više zanimljivih dokumentaraca, posjetite stranicu intheboxtv.info

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković