Obavijesti

Video

Komentari 85

Vatreno ili samo bizarno? Ove fetiše imaju samo "uvrnutiji"

Vatreno ili samo bizarno? Ove fetiše imaju samo "uvrnutiji"
3

Ukusi su različiti, kako u glazbi i modi, tako i u seksu. Neke su sklonosti ipak "izvan granica normale", a fetiš na kipove, relikvije ili nadnaravne pojave sigurno su neke od njih. Ovo je top - lista najekstravagantnijih

VIDEO

Ako ste ikad čuli za egzofila, a nije vam jasno što to točno znači, evo objašnjenja. Egzofil je osoba koju seksualno uzbuđuju pomisli na izvanzemaljske pojave i iskustva. Sati zurenja u noćno nebo, ne bi li primijetili neku NLO pojavu ili pomisao na zelene punoglavce, za njih je i više nego dovoljan stimulans. Jedino što svoje želje neće moći nikada do kraja ostvariti. Osim možda kao statisti u Dosjeima X.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbizarniji fetiši koji postoje

Pokretanje videa...

01:03

Miris će sigurno biti među najprodavanijim poklonima za Valentinovo, no ako ste s flatulofilom, to sigurno nećete dobiti. Puno je vjerojatnije da će vas izvesti u restoran sa začinjenom hranom, ili onom na bazi graha, a sve kako bi kasnije mogao uživati u svom fetišu. Flatulofili se seksualnu uzbuđuju na ispuštanje plinova. Vaših.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako volite sitofilku, vaše će strasti započeti već kod samog obroka. Naime, sitofilce najviše uzbuđuje šlag, čokolada, senf, čitava torta, mesne okruglice, zapravo, bilo koja hrana koju može mazati po vašem tijelu, a u hrani povremeno i uživati. Mi ostali samo se možemo nadati, za njihovo dobro, da se hrana ne servira vruća.

Jedan od fetiša ekstremno je uvrnut fetiš onih koje "pali" dominacija. Radi se o hijerofilima, a uzbuđuju ih sakralni objekti i religijska atmosfera. Slikovitije, prizor ranjenog tijela na križu, pruža im neviđeno zadovoljstvo. Seksualna industrija čak se pobrinula za to da hijerolifi mogu lakše zadovoljiti svoje potrebe. Postoje naime, dilda u obliku križa, sveta voda, lubrikant na bazi vode, koji se zove, jasno, "sveta voda" i drugo.

Još jedan od fetiša na "nežive stvari" je i agalmatofilija. Konkretno, uzbuđenje nastaje kad agalmatofil/ka uoči kip u ljudskom obliku, lutke za odjeću, obične lutke, ukratko, sve čovjekolike objekte. Neki od njih doista imaju odnos s predmetom svoje žudnje.

Vjerojatno poznajete nekog tko je uživao u besramnom činu krađe paketića žvakaćih guma ili čokolade. Kleptomanija, sama po sebi, izaziva različita uzbuđenja, no kada izazove ono seksualne naravi, tada postaje kleptolagnija. Dakle, čin krađe seksualno ih uzbuđuje.

Makrofilija je ponajviše muški fetiš, izazvan jako visokim ženama. Naime, makrofila strašno privlači seksualna energija divovske ljepotice. Vjerojatno i taj fetiš ima korijene u "dominaciji", a pornografska industrija pobrinula se za fetišiste odličnim umijećem u filmskoj montaži.

Vjerojatno najmanje čudan fetiš na popisu je trihofilija. Trihofile jako uzbuđuje ljudska dlaka, najčešće duga kosa. Zanos dugom, lijepom i zdravom kosom nije neobičan, no energija koju trihofili ulažu u dodir s ljudskim dlakama, podosta je uvrnut.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse