Obavijesti

Vrati energiju i ublaži PMS- odaberi prirodne sastojke

Vrati energiju i ublaži PMS- odaberi prirodne sastojke
2

Spirulina Barley tablete vraćaju snagu i energiju. Gynex kapi uravnotežuju hormonalni sustav, ublažavaju menstrualne probleme i tegobe.

Ljekovita svojstva bagrema i koprive ublažavaju ginekološke probleme

Imaš ginekoloških problema, iscrpljena si i osjećaš pad energije? Gynex kapi bogata su kombinacija prirodnih sastojaka dobivenih od ljekovitih biljaka bagrema, nevena i koprive i pomažu kod ginekoloških problema, a Spirulina Barley tablete s mikroalgama pomažu kod umora, kronične iscrpljenosti i izraženog pada energije.

Bogata kombinacija prirodnih sastojaka

Izloženost stresu i ubrzan tempo života mogu se vrlo negativno odraziti na zdravlje, posebice na reproduktivni sustav žene. Odavno su poznate brojne biljke koje se mogu koristiti za regulaciju hormona, uravnoteženje ginekoloških problema i za regeneraciju, a odsada je čak njih 15 dostupno u obliku Gynex kapi – visoko koncentrirane snage prirode u svakoj kapi.

Gynex kapi jedinstvena su i neobično bogata kombinacija prirodnih sastojaka dobivenih od 15 vrsta ljekovitih biljaka poput bagrema, nevena, borovnice i koprive. Također sadrže i eterična ulja i razne minerale koji ovom biljnom preparatu daju posebnu kvalitetu. Gynex kapi uravnotežuju hormonalni sustav, ublažavaju menstrualne probleme i tegobe, pomažu kod raznih ginekoloških poteškoća, utječu na poboljšanje plodnosti kod muškaraca i žena, ublažavaju probleme u menopauzi te pospješuju rad gušterače. Visoki udio ljekovitih biljaka u ovom proizvodu ima i značajnu sposobnost detoksikacije tijela, sprečava nastanak infekcija, pomažu u osteoporozi, štite kožu i sluznice unutarnjih organa te poboljšavaju njihovu funkciju, na taj način stvarajući zaštitnu barijeru tijela u kontaktu s vanjskom okolinom i povećavaju imunitet.

Jedno pakiranje Gynex kapi dovoljno je za 2 mjeseca korištenja, a moguće ih je pronaći u svim ljekarnama s oznakom Adiva. Precizno doziranje konzultirajte sa svojim terapeutom i ljekarnikom.

Iscrpljenost, pad energije, uredski život?

Ubrzani tempo života, problemi na radnom mjestu, nervoza, nevoljkost te razne stresne situacije kojima smo kontinuirano izloženi dovode kod velikog broja ljudi do umora, kronične iscrpljenosti i izraženog pada energije. Kao pomoć pri ovakvim situacijama, od sada je na hrvatskom tržištu dostupan potpuno prirodan proizvod – Spirulina Barley tablete. U svakoj situaciji dati će vam prirodna krila.

Vraća snagu i energiju

Spirulina Barley je jedinstvena kombinacija biljnih sastojaka koja vraća snagu i energiju, a svakodnevnu prehranu obogaćuje obiljem prirodnih proteina, željezom, vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama. Uz to, opskrbljuje tijelo kisikom i pridonosi očuvanju normalne razine šećera i kolesterola, pomaže kod slabokrvnosti te djeluje kao regulator tjelesne težine. Osnovni sastojci Spirulina Barley tableta su mikroalga spirulina i ekstrakt mladog ječma. Klinička istraživanja i analize potvrđuju pozitivan učinak ove kombinacije prirodnih sastojaka na rad gušterače, pospješuju metaboličke procese, reguliraju probavni sustav i potiču rad cijelog kardiovaskularnog sustava. Njihova jedinstvenost proizlazi i iz posebnog načina pohranjivanja energije u formi čistog glikogena koje tijelo može iskoristiti za povećanje snage i vitalnosti. Jedan gram ovog proizvoda moguće je usporediti s čak kilogramom kvalitetnog povrća.

Jedno pakiranje Spirulina Barley tableta sadrži 200 tableta i dovoljno je za 7 tjedana korištenja. Ne sadrže gluten, a moguće ih je pronaći u svim ljekarnama s oznakom Adiva. Nisu namijenjene osobama osjetljivim na klorofil i ječam te osobama koje pate od fenilketonurije.

Proizvodi tvrtke Energy temelje se na holističkom pristupu čovjeku, a proizlaze iz načela tradicionalne medicine koja tijelo i duh shvaća kao jedinstvene dijelove energetskog sustava. Kao osnova zdravog organizma ističe se optimalna suradnja tijela i duha, a u tome posebice pridonose potpuno prirodni dodaci prehrani poput Gynex biljnih kapi i Spirulina Barley tableta.

Više informacija potraži OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja