Obavijesti

Vrhunska sredstva za čišćenje po super cijenama

Vrhunska sredstva za čišćenje po super cijenama
5

Hrvatska je jedna od najbogatijih zemalja pitkom vodom u svijetu. Zašto onda uvozimo vodu koju uz to i skupo plaćamo? Kako riješiti taj problem?

Kupovinom jedne litre superkoncentrata Elysee Elyclean dobije se 800 litara sredstva za čišćenje spremnog za korištenje (ready to use).

Svima je poznato da npr. 1 litra sredstva za pranje prozora košta cca 15 kuna, dok sredstvo za čišćenje dobiveno od superkoncentrata košta samo 11 lipa litra.

Kako je to moguće? Kupovinom uobičajenih sredstava za čišćenje spremnih za upotrebu (ready to use) nepotrebno plaćamo: VODU, TRANSPORT, UVOZNIKA, ZASTUPNIKA, MARŽE, SKLADIŠTE, AMBALAŽU,... Kupovinom superkoncentrata tvrtke Elysee GmbH iz Njemačke kupujemo sredstvo za čišćenje direktno iz tvornice što automatski eliminara sve dodatne troškove.

Elysee profesionalna sredstva za čišćenje su visokokvalitetna i visokokoncentrirana sredstva za fleksibilnije, efikasnije, ekonomičnije i ekološki osvještenije čišćenje, održavanje i njegu svih vrsta namještaja, radnih površina, prozora i podova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Elysee sredstva za čišćenje zadovoljavaju najviše europske standarde ISO 9001:2000. Namijenjena su tvrtkama za profesionalno čišćenje, ali i svima koji imaju potrebe za održavanjem većeg broja stambenih i poslovnih prostora (vlasnici apartmana, hotela, industrijskih postrojenja,...).

Osim superkoncentrata ALKO-PLUS, POLY-PLUS, SANI-PLUS, FLOOR-PLUS i UNI-PLUS, koji su predviđeni za redovito dnevno održavanje, čišćenje i njegu, u našem asortimanu imamo i specijalizirani profesionalni program za periodična i temeljita čišćenja (tvrdokorna zaprljanja, tretiranje izuzetno zahtjevnih površina, naslage kamenca, dugotrajne masnoće): ELYCLEAN  Lino-Strip, ELYCLEAN Robust, ELYCLEAN Kraftreiniger i ELYCLEAN Kalk-Ex SUPER.

 Elysee proizvode mogu naručivati tvrtke i obrti direktno iz tvornice. 

Naručite sada. Minimalna količina je 12 litara.

Za sva pitanja možete nazvati na 098 917 4436.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer