Obavijesti

Vrhunski televizori po fenomenalnim cijenama

Vrhunski televizori po fenomenalnim cijenama
3

Ne morate skupo plaćati za vrhunsko iskustvo gledanja omiljenih sadržaja. Posjetite Mondo i izaberite televizore naprednih mogućnosti po povoljnim cijenama.

Neke ljepote doživljavamo samo na  TV ekranu. Priuštite si vrhunsko vizualno iskustvo koja će u vaš dnevni boravak prenijeti stvarnu atmosferu. Predstavljamo vam pametne televizore koji će vas oduševiti idealnim omjerom cijene, kvalitete i funkcionalnosti. 

Toshiba LED Full HD televizori već od 1.399,99 kn

Bez obzira što više volite na svom ekranu – sport, filmove ili povijesnu dramu, Toshiba Full HD i Full HD 3D televizori pružaju vam izvrstan doživljaj gledanja. Ovi modeli pružaju vam i multifunkcionalnost. Ako želite pregledavati slike, igrati igre, slušati glazbu ili koristiti TV kao kompjuterski monitor, vrlo lako ćete to postići uz HDMI i USB priključke. Za nevjerojatno oštre, žive i vjerne detalje koji vam omogućuju uranjanje u svijet na ekranu idealna je 3D serija za nevjerojatno iskustvo gledanja omiljenih filmova. Toshibine televizore kupite na Mondu već od povoljnih 1.399,99 kn.

Besprijekorna slika uz Panasonic VIERA HD 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Panasonic donosi naprednu generaciju plazma televizora za kvalitetnu sliku i jednostavnu uporabu. Panasonic rabi vlastitu tehnologiju analize slike koja obrađuje svaku scenu tako da kretanje pretvara u podatke, a svaki se kadar prikazuje virtualno i brže kako bi slika bila kristalno oštra. Sadržaj pohranjen na SD kartici ili na USB uređaju može se jednostavno reproducirati na velikom zaslonu uz dodatak pozadinske glazbe i efekata. Svi plazma paneli VIERA su bez olova i žive što smanjuje štetan utjecaj na okoliš. VIERA troši električnu energiju samo kada je potrebno i to čini učinkovito za dramatične uštede u potrošnji. Cijena je 2.999,99 kn.


Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.