Obavijesti

Vikend u Slavoniji - na odmor za dušu i simfoniju za nepce

Vikend u Slavoniji - na odmor za dušu i simfoniju za nepce
1

Hotel i restoran Stupnički Dvori gostima nude ono najbolje: oazu mira i eksploziju okusa. Od Zagreba smo udaljeni samo sat i 30 minuta vožnje, pa vas pozivamo na nedjeljni ručak, ili vikend!

Zamislite: probudili ste se u ukusno namještenoj hotelskoj sobi, ustajete iz kreveta, ručno izrađenog od slavonskog hrasta, i pogledate kroz prozor - pred vašim su očima hektari suncem okupanih vinograda, a tišinu prekida samo pjev ptica. Zvuči bajkovito, zar ne? Da biste uživali u bajci, ne morate posezati za knjigom – dovoljno je da posjetite  Stupničke Dvore, resort jedinstven u regiji.

Hotel Stupnički Dvori smješten je uz same vinograde, na pitomim obroncima Dilj Gore u mjestu Brodski Stupnik, dvadesetak kilometara zapadno od Slavonskog Broda. Priča o stupničkim Dvorima počinje još 1985. godine, osnivanjem vinarije Zdjelarević, jedne od prvih privatnih vinarija u Republici Hrvatskoj. Za proširenja obiteljske vinarije, 2003. godine je uz vinariju izgrađen i hotel, u sklopu kojeg radi i vrhunski restoran. Promjenom vlasničke strukture, cijeli je kompleks promijenio ime u Stupnički Dvori. 

Osobitost i ugođaj pitomog slavonskog kraja čini ovaj objekt jedinstvenim u Hrvatskoj. Izgrađen i uređen u duhu tradicijske slavonske arhitekture, Hotel Stupnički dvori svojim gostima pruža ugodan boravak u 15 smještajnih jedinica s mogućnošću smještaja do 30 osoba, restoranom i terasom za 200 osoba, kavanom i VIP dvoranom za 30 osoba, te konferencijskom dvoranom za 30 osoba.

Restoran Stupnički Dvori je (lijepa) priča za sebe. Medaljoni od jelena, legirana juha od graševine, file smuđa na posteljici od povrća i tačkrle s pekmezom od šljiva samo su neka od vrhunskih jela koja se nalaze na jelovniku kojeg potpisuje masterchef Dalibor Žalac, jedan od najboljih i najnagrađivanijih kuhara Slavonije. Vinska je ponuda također vrhunska, budući je restoran "naslonjen" na jednu od najboljih hrvatskih vinarija i važna je postaja Hrvatske vinske ceste. Restoran je već više od 10 godina zaredom uvrštavan na prestižnu listu 100 vodećih restorana u Republici Hrvatskoj.

Ponuda Stupničkih Dvora ovdje ne prestaje: na usluzi gostima su i uređene pješačke i biciklističke staze, dječje igralište, boćalište, tu je i mogućnost razgledavanja vinograda i vinskog podruma uz vođene degustacije vina.

Na kraju valja napomenuti i još jednu lijepu vijest - promjenom vlasničke strukture, došlo je i do velikih, po goste pozitivnih promjena u cjeniku usluga. Cijene su, naime, bitno snižene, sve kako bi resort Stupnički Dvori posjetiteljima postao što pristupačniji.

Lajkajte nas i pogledajte što nudimo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u