Obavijesti

News

Komentari 6

Daje konja za 7000 kuna, ali može i građevinski materijal

Daje konja za 7000 kuna, ali može i građevinski materijal
11

Potražili smo što se prodaje na Njuškalu, a da ne spada u 'redovite' kućne ljubimce. Ima zanimljivih oglasa, a prodaje se dosta patuljastih majmunčića tamarina...

VIDEO

Osim ogromne ponude pasa, mačaka i ostalih klasičnih kućnih ljubimaca, na Njuškalu se skriva pravo malo bogatstvo različitih životinja iz svih krajeva svijeta. Izdvojili smo neke koje nećete naći u svačijem domu. 

Tamarini od 10 do 19 tisuća kuna

Njuškalo

Prodaje se zlatnoruki tamarin star godinu dana. Cijena mu je 19.000 kuna. Više informacija potražite OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, prodaje se još nekoliko istih tamarina. Jedan se prodaje za puno manje novca, preciznije za 10.000 kuna. Vlasnik tog tamarina navodi da je to vrsta tropskog majmunčića koji u prirodi obitava u šumama Amazone, Brazila, Gvajane... 

Njuškalo

Riječ je o patuljastom majmunu koji teži maksimalno pola kilograma. Rep mu je specifičan po tome što je duplo duži od dužine tijela što ga čini vrlo atraktivnim. Hrani se voćem, povrćem, insektima (crvi, skakavci, cvrčci...). Više pročitajte OVDJE.

Leopard gekon za 200 kuna

Prodaje se i leopard gekon za 200 kuna.

Njuškalo

- Iz vlastitog uzgoja prodajem gekone raznih morfova kao što su normal, high yellow, sunglow tremper, enigma, radar, bell albino, tangerine, jungle tangerine albino, STCT i druge... U ponudi imamo i mužjake i ženke leopard gekona - stoji u oglasniku. Više čitajte OVDJE.

Mini svinje za 200 kuna

Prodaju se mini svinje vrste Minesota. Riječ je o najmanjim svinjama na svijetu, odrasli dosegnu težinu do 15 kilograma.

Njuškalo

- Idealni su za kućnog ljubimca, nemaju miris. Cijena po komadu je 200 kuna. Umiljati su i željni ljubavi - navodi vlasnik u oglasu. Više pročitajte OVDJE.

Konj za 7000 kn ili - građevinski materijal

Ako ste možda uvijek maštali da imate konja i to je moguće preko Njuškala.

Naime, za 7000 kuna prodaje se Engleska punokrvna kobila stara 16 godina. 

Njuškalo

Vlasnik navodi da je vrhunskog rodovnika, dobre naravi i mogu je jahati i djeca. Ako nemate 7000 kuna, moguća je i zamjena za građevinski materijal. Više pročitajte OVDJE.

Ima i ponija, i to za 3500 kuna

Ako su vam draži manji primjerci, prodaje se i poni kobila, i to za 3500 kuna.

Njuškalo

Vlasnik navodi da ima sve papire. Više pogledajte OVDJE.

Činčila za 140 kuna, a s kavezom 500 kuna  

Njuškalo

Prodaje se činčila, mužjak star godinu dana. Cijena je 140 kuna. Tko je zainteresiran, može kupiti i pripadajući bijeloplavi kavez koji je, navodi vlasnik, u odličnom stanju. Kavez se prodaje za 360 kuna. Više pročitajte OVDJE.

Par vijetnamskih praščića za 550 kuna

Prodaju se i vijetnamski praščići.

Njuškalo

- Jedan par. Nisu u srodstvu, mogu se pariti. Mužjak je bijele boje koja je jako rijetka. Cijena je 550 kuna za oba praščića. Moguća zamjena - stoji u oglasu. Više pročitajte OVDJE.

Par čupavih tamarina za 15.200 kuna

Njuškalo

- Imamo dva nerelativna para čupastoga tamarina i ovo su mladunci. Nisu u rodu i mogu se pariti. Mužjak je rođen u lipnju 2014., a ženka u kolovozu 2014. Majmuni imaju svu dokumentaciju i mikročipirani su. Daju se maziti, dolaze na ruku, ne grizu. Budući da je majmun na crvenoj listi ugroženih vrsta, ne smijemo ga prodati fizičkoj osobi, trebate imati registriran ZOO park ili uzgoj životinja - stoji u oglasu. Više pročitajte OVDJE.

Afrički patuljasti jež od 350 kuna

Prodaju se i afrički patuljasti ježevi.

- Idealni ljubimci za ljude koji nemaju puno slobodnog vremena, kao i za one koji nemaju puno prostora. Mirne su i čiste životinje te su jako privržene vlasniku. Težina im se kreće od 350 do 450 grama. Dolaze u raznim bojama - od albino i aprikot do tamno smeđe. Cijena: 350 kn albino, 400 kn standardno smeđi, a varijacije boja od 500 pa nadalje - stoji u oglasu.

Njuškalo

Više pročitajte OVDJE.

Majmun obični marmozet za 9100 kuna

No, ne prodaju se samo majmuni tamarini, već i obični marmozet i to za 9100 kuna.

Njuškalo

- Primam rezervaciju za majmuna obični marmozet. Isporuka će biti moguća na kraju 8. mjeseca nakon čipiranja. Majmuni su iz vlastitog uzgoja. Ja sam jedini registriran uzgajivač u Sloveniji - stoji u oglasu. Više pročitajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a