Obavijesti

News

Komentari 64

Dobro nam došli, maleni! Prve bebe rođene u Europskoj uniji

Dobro nam došli, maleni! Prve bebe rođene u Europskoj uniji
5

U velikoj noći za Hrvatsku na svijet je stiglo desetak beba, a sve ih je predvodila mala Ana. Ponosna mama Marina rekla je kako je beba požurila pet dana

VIDEO

Požurila je pet dana. Izgleda da joj se sviđa u EU, rekla je ponosna mama Marina Popić (30), koja je jučer u bolnici u Slavonskom Brodu 40 minuta nakon ponoći rodila Europljanku Anu.

I dok se vatrometom u cijeloj zemlji slavio ulazak Hrvatske u EU, šesteročlana obitelj Popić slavila je dolazak na svijet svog sedmog člana. 

Žurila iz BiH u Karlovac da rodi Europljanina

Za to vrijeme, Hasnija Šabić (25) iz Velike Kladuše u BiH žurila je prema Europskoj uniji, prema Hrvatskoj. Stigla je u karlovačku bolnicu i rodila u 1.41 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rodila sam Europljanina - ponosno je rekla Hasnija. Dječaka je nazvala Andino. I njegov stariji brat rodio se u Karlovcu.

Hasnija se raduje zbog slavlja Hrvatske i nada se da će je slijediti i BiH kako bi joj djeca imala veće mogućnosti.

Da ulazak u EU to jamči, vjeruje ministar zdravlja Rajko Ostojić, koji je u ponedjeljak ujutro posjetio prve eurobebe u Petrovoj bolnici. Cvijeće je donio Janovoj, Lukinoj i Gabrijelovoj mami te im zaželio da dječaci sve što budu radili i učili ostvare ponajprije u Hrvatskoj, a onda i u Europskoj uniji.

Mislavu je Europa super pa je uranio čak dva tjedna

U velikoj noći za hrvatsku povijest rodio se još i Leo Vučić. U pulskoj bolnici prvi put je zaplakao u 2.32 sata. Mama Lucija (31) nada se da će EU njezinu Europljaninu donijeti bolji život, a čini se da je maleni Mislav Mičuda zaključio da je Europa super pa je uranio čak dva tjedna. Rodio se u 4.20 sati u varaždinskoj bolnici. 

Prvo hrvatsko-europsko jutro na svijet je donijelo još dvojicu Luka. Luka Gulin rodio se u Šibeniku, a Luka Paus u Požegi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina