Obavijesti

News

Komentari 26

Nevrijeme zahvatilo veći dio Hrvatske: Kiša, tuča i snijeg

Nevrijeme zahvatilo veći dio Hrvatske: Kiša, tuča i snijeg
7

Tuča u Rijeci izazvala je probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici JVP Grada Rijeke intervenirali desetak puta

VIDEO

Najavljeno pogoršanje vremena zahvatilo je u srijedu veći dio Hrvatske.

Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom pogodilo je sinoć oko 19 sati šire riječko područje, izazvavši probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke intervenirali desetak puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka je bila pod centimetrima kiše

Pokretanje videa...

24sata Video 00:34

Kako javlja Novi list , nevrijeme je počelo oko 19 sati i trajalo do 21.30, nakon čega je u Rijeci ipak došlo do smirivanja, dok je u okolici okrenulo na buru, zbog čega je na pojedinim cestama stupila na snagu zabrana prometa za određene kategorije vozila.

Kiša je u Rijeci dizala šahtove,  nekoliko vozila zapelo je u vodi zbog čega su stvoreni  prometni čepovi u nekim dijelovima grada.

POGLEDAJTE VIDEO: Kiša i vjetar zatekli su i Zagrepčane

Pokretanje videa...

24sata Video 00:33

Na rubnim dijelovima Rijeke: Zametu, Srdočima i Rešetarima čak je i zasnježilo. Snijeg je sinoć padao i u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u višim predjelima središnje Hrvatske. Na cestama u tim područjima uvedeni su zimski uvjeti.

Slijedi djelomično razvedravanje

U zapadnim predjelima ujutro se očekuje postupni prestanak oborina i djelomično razvedravanje, prognoza je vremena za četvrtak Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Na istoku zemlje i u Dalmaciji bit će oblačno uz mjestimičnu kišu, u Lici i snijeg, uglavnom do sredine dana, a potom smirivanje.

Na kopnu će puhati slab i umjeren, u gorju do jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će puhati jaka bura i tramontana, mjestimice s olujnim i orkanskim udarima, a poslijepodne slabjeti.

Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 3 do 8, na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzijusa.

Olujna bura zatvorila A1 kod Svetog Roka

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (DC50 i DC27), izvijestio je HAK. Prije polaska na put provjerite stanje na cestama na stranicama Hrvatskog autokluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag