Obavijesti

News

Komentari 92

Platili su kartu: Mladenci na vjenčanje krenuli tramvajem

Platili su kartu: Mladenci  na vjenčanje krenuli tramvajem
6

Marko (31) je svoju Ingu (29) čekao ispred crkve. Očekivao je auto i svadbenu povorku. Onda je stigao gradski autobus, iz kojeg je izašla prekrasna mladenka

VIDEO

Vjenčanje u crkvi kasnilo je 15 minuta jer su zbog radova s ‘dvojke’ morali presjedati na autobus za Borovje, pa su gosti i svećenik bili malo nestrpljivi, opisuje nam veterinar Marko Dvojković (31) svoje nezaboravno vjenčanje.

I dok je on stajao pred crkvom u Zagrebu, njegova draga Inga (29) jurila je k njemu - javnim gradskim prijevozom grada Zagreba. Umjesto luksuznom limuzinom ili romantičnom kočijom, Inga je do crkve putovala tramvajem i autobusom ZET-a. Na ideju je, kako kaže Inga, došla njezina kuma, i to sasvim slučajno, na nekoj kavi.

- Doslovno smo se tjedan dana prije svadbe sve dogovorili. Ona je to bezveze lupila, a ja sam se složila jer mi se sviđao taj opušteni pristup vjenčanju - ispričala nam je sretna mladenka, inače vlasnica salona za pse.

Kaže kako joj gosti isprva nisu vjerovali da će se voziti tramvajem do crkve. Osim Inge, kume i gostiju, s njima su se u tramvaju vozili tamburaši, koji su cijelim putem do crkve svirali vesele bećarce. Inga nam kaže kako su se svi, uključujući vozača tramvaja, htjeli fotografirati sa svatovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S obzirom na to da živim u centru Zagreba, kraj Glavnoga kolodvora, ukrcali smo se u ‘duju’. Nakon što smo cvikali karte, jer nisu svi imali pokaz, kuma je sve putnike počastila rakijicom. Marko me čekao pred crkvom jer je on došao iz Križevaca, a tamo nema tramvaja - dodala je.

Jedino su na Držićevoj aveniji morali presjesti na autobus, pa su joj putnici pri tome i asistirali.

- U vjenčanici sam potrčala na autobus. Iako je vrlo nespretno trčati u njoj, nasreću, stigla sam. Nisam bila sigurna na kojoj točno stanici moram sići, pa su ljubazni suputnici vikali vozaču gdje da stane - opisuje Inga najljepši dan u životu.

- Svi gosti su nas pohvalili i rekli da su se jako dobro zabavili na vjenčanju. Najviše od svega svidjela im se svadbena povorka u tramvaju, ali i golema torta u obliku pečenog prasca, koju smo odabrali jer smo oboje podrijetlom Slavonci - zaključio je Marko.

Na medeni mjesec par će se, umjesto tramvajem, uputiti motociklima, koji su im zajednička strast.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a