Obavijesti

News

Komentari 0

Pomozite Udruzi Don Kihot da bi oni mogli pomagati drugima

Pomozite Udruzi Don Kihot da bi oni mogli pomagati drugima
2

Nakon što su im velike građevinske firme odbile donirati građevinski materijal, udruga je 20 tisuća kuna za nužne popravke odlučila potražiti putem interneta...

VIDEO

Udruga Don Kihot , za terapijsko jahanje, pokrenula je tzv. crowdfunding kampanju kako bi prikupila sredstva za svoj novi prostor u Šimunčevcu kraj Sesveta. Naime, osim što su broj konja povećali s tri na pet , novom prostoru potrebna je obnova krova i jahališta .

- Za crowdfunding kampanju na IndieGoGo servisu smo se odlučili jer nakon poslanih 300 zamolbi za donaciju nismo naišli na pozitivan odgovor. Čak i kad smo tražili pomoć u obliku materijala za obnovu novog imanja, nijedna velika tvrtka građevinskog materijala nije se odazvala, objasnila nam je Marita Mučić , predsjednica udruge.

Za navedene popravke Don Kihotu treba oko 20 tisuća kuna .

Udruga se dosad financirala isključivo kroz donacije roditelja čija su djeca s problemima u razvoju dolazila na terapijsko jahanje. Još jedan od razloga za prikupljanje novca na IndieGoGo je i namjera da terapijsko jahanje bude besplatno za apsolutno sve kojima je i potrebno . U Don Kihotu se trenutno liječi ukupno dvadesetak djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Donirati možete i izravno na žiro račun udruge

Ukoliko sami želite dati prilog kampanji, to možete učiniti ovdje . Dovoljno je registrirati se sa svojim Facebook profilom klikom na 'Sign up' na vrhu stranice, upisati svoje podatke, podatke kartice, te iznos koji želite donirati (minimalno 1$).

- Doniranje na ovaj način potpuno je sigurno . Svaka donacija vidljiva je na samoj stranici, a posebna će vam potvrda stići i na e-mail. Sav prikupljeni novac 15 će dana nakon završetka kampanje biti uplaćen na žiro račun udruge direktno ili putem PayPal računa - objašnjava Bojan Gazibara , pokretač IndieGoGo kampanje .

Donacije možete uplatiti i izravno na žiro račun udruge - HR8723400091110409752 (PBZ). Svaka kuna znači zaista mnogo.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"