Obavijesti

News

Komentari 137

Vratio ga u život: Oporavio se kad su mu doveli njegova psa

Vratio ga u život: Oporavio se kad su mu doveli njegova psa
4

James Wathen (73) bio je na rubu smrti prošlog tjedna. Tražio je da zadnji put vidi svog ljubimca, jednookog i krezubog Bubbu koji je od tuge za gazdom prestao jesti

VIDEO

James Wathen (73) primljen je u bolnicu u Kentuckyju prije nekoliko tjedana. Krhak i tužan starac bio je sve gore unatoč trudu liječnika te je u konačnici prestao i jesti. Kazao je medicinskoj sestri da mu nedostaje njegova jednooka čivava i zamolio da ju vidi posljednji put.

Socijalna radnica zaključila je da upravo tuga i gubitak prijatelja pogoršavaju Jamesovo stanje. Zato su medicinske sestre odlučile malo zaobići bolnička pravila o zabrani uvođenja životinja u bolnicu.

Nakon nekoliko poziva saznale su da je Bubba preko udruge za pomoć životinjama završio u udomiteljskoj obitelji. A sasvim slučajno i on se razbolio.

Prestali su jesti u isto vrijeme

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prestao je jesti prije tjedan dana, što je bilo jako čudno. Nije znao gdje je James, niti je James znao gdje je on i vjerovali ili ne, prestali su jesti u isto vrijeme, kazala je Mary-Ann Smyth iz udruge za pomoć životinjama. U subotu je u bolnicu dovela psića koji, osim oka, nema ni donje zube.

Knox-Whitley Animal Shelter

- Bio je jako tužan. Zamotali smo ga u dječju dekicu, a on se cijeli tresao. No čim smo došli 20-ak koraka od Jamesove sobe, Bubba je podigao glavicu. Oči su mu zaiskrile i odjednom je to bio drugi pas, ispričala je Mary-Ann i dodala da se slična promjena vidjela i na Jamesu tijekom 30-minutnog druženja s Bubbom.

- Ispočetka nisu mislili da će James preživjeti, kazala je.

No James je živnuo kad mu je u posjet došao prijatelj. Zaplakao je kad ga je Bubba počeo lizati po licu.

Primijetili nevjerojatan oporavak i kod Jamesa i kod Bubbe

Navodno se do njegova drugog druženja u utorak vidjelo veliko poboljšanje na Jamesu. Počeo je razgovarati, sjediti, jesti, a bolje i izgleda, piše američki Today . I pas je također ponovno počeo jesti.

- Uopće ne izgleda kao isti čovjek. Uistinu nisam očekivala da će se ovako dobro oporavljati, kazala je glavna sestra Kimberly Probus. Dodala je da James još nije spreman izaći iz bolnice ali mu smrt više ne prijeti .

Bolnica Baptist Health Corbin najavila je da će od sljedećeg tjedna dozvoliti ulazak kućnih ljubimaca u bolnicu .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina