• Članak
  • Komentari 0
  • Share 2
  • Tweet3

Drago Plečko: Prirodno liječenje impotencije

Poljuljanu potenciju možete popraviti uzimanjem triju prirodnih tvari - gingko bilobe, vitamina E i, najvažnije, aminokiseline argininin

Utorak, 16. 10. 2007. u 06:33    Piše: Drago Plečko
Drago Plečko: Prirodno liječenje impotencije Željko Lukunić Drago Plečko za potenciju predlaže vitamin E
Uživanje u seksu i održavanje seksualne moći u starijoj životnoj dobi kult je našeg doba i civilizacije. No sintetička sredstva na kojima su zgrnute milijarde imala su svoje žrtve. Nagli dotok krvi, posebice u mozak, može dovesti do pucanja sitnih krvnih žila i ostaviti fatalne posljedice. Europskim tržištem kruže i razni "herbalni“ lijekovi (na biljnoj bazi), ali se znanstvenici slažu da je njihova djelotvornost upitna. Posebno je popularna “vuka vuka”, afrička biljka za koju su njeni propovjednici tvrdili da je pravo malo čudo. Golem interes za problem impotencije potaknuo je istraživanja o kojima imamo informacije koje ohrabruju, katkad impresioniraju, a što je najvažnije - zdravstveno su bezopasna. Tako možete svoju poljuljanu potenciju dramatično popraviti (u granicama vaše dobi, op.a.) uzimanjem triju prirodnih tvari - gingko biloba (dvaput na dan po jedna dražeja), vitamina E (400 jedinica na dan, podijeljeno u dvije doze) i, najvažnije, aminokiseline argininin (uzimati prema uputama na pakiranju jer se količina u pojedinim kapsulama razlikuje). Posavjetujte se, dakako, i s liječnikom.

Tagovi: dragoplečko, savjeti, zdravlje, potencija, impotencija

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar