Obavijesti

Tech

Komentari 14

Fejs će biti puno pametniji sad kad je tamo i Stephen Hawking

Fejs će biti puno pametniji sad kad je tamo i Stephen Hawking
1

Veze među nama beskonačno su narasle i sada kad imam priliku, jedva čekam da s vama podijelim ovo putovanje, napisao je slavni fizičar u svom prvom statusu

VIDEO

Iako je slavni fizičar Stephen Hawking otvorio službenu Facebook stranicu još 7. listopada, tek je jučer na njoj objavio i prvi status. 

U svojoj poruci je napisao kako se oduvijek pitao zbog čega postoji svemir. 

- Prostor i vrijeme zauvijek bi mogli ostati tajna, ali to nije zaustavilo moju potragu. Veze među nama beskonačno su narasle i sada kad imam priliku, jedva čekam da s vama podijelim ovo putovanje. Budite znatiželjni, ja znam da ću ja zauvijek biti - napisao je Hawking uz pozdrav fanovima. 

Hawking se Facebooku pridružio baš u vrijeme pred dolazak filma Teorija svega, koji govori o njegovu osobnom i profesionalnom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od brojnih stranica na Facebooku, možemo očekivati da će Hawking, koji već ima više od 1,1 milijun fanova, dijeliti svoja razmišljanja o svemiru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle