Obavijesti

Tech

Komentari 0

Logično ga je kušati: Sada su napravili i Vulkansko pivo

Logično ga je kušati: Sada su napravili i Vulkansko pivo
1

Novo vulkansko pivo, koje nosi dojmljivo ime "Vulkansko pivo - Efekt porijekla", predstavljeno je ovih dana u poznatom newyorškom baru Way station

VIDEO

Iako se približava premijera novog nastavka Ratova zvijezda, fanovi Zvjezdanih staza također ne miruju. Počela je distribucija piva nazvanog Vulkanski ale, koje bi vjerojatno bilo po ukusu svakog časnika Zvjezdane flote.

Nastalo je po uzoru na puno poznatije pivo vulkanskih srodnika, Romulanaca. No, u seriji je to piće plave boje bilo zabranjeno, ali ipak se često služilo u svečanim prilikama.

Pravo je pitanje kako bi na ovo pivo reagirao Spock, koji u 13. epizodi originalne serije Zvjezdane staze odbija piće koje mu nudi Dr. McCoy, uz obrazloženje da je vrsta njegova oca otporna na štetne utjecaje alkohola. No, kako je on i na etiketi ovog piva, vjerojatno bi ga podržao, kao pravi časnik.

Iako su fanovi serijala Zvjezdanih stana često koketirali s pićima sličnima legendarnim pivima iz stvarnih Star Trek epizoda, posljednjih godina fanovi serijala su doista i kreirali takva pića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još 2012. godine crveno irsko pivo iz Montane u SAD-u je proglašeno "vulkanskim pivom". A sada je u New Yorku, u Brooklynu promovirano novo "vulkansko pivo" u poznatom baru Way station (inače posvećenom britanskom serijalu Doctor Who). Pivo nosi dojmljivo ime: "Vulkansko pivo - Efekt porijekla". Riječ je o crvenom pivu koje ima i tri potkategorije: Galaxy, Ratnik i Komet. 

Kao i većina crvenih ili rezanih piva ovo je "vulkansko pivo" vrlo pitko čak i za pivske rekreativce. A pravi pivski šmekeri će uživati, ako se domognu ovog dragocjenog napitka.

Federation of Beer
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle