Obavijesti

Tech

Komentari 7

Uništili najbolji dio: Na ove se poklopce više ništa ne lijepi

Uništili najbolji dio: Na ove se poklopce više ništa ne lijepi
1

Neki vole oblizati poklopac jogurta, drugi uzmu žlicu, a treća grupa poklopac pun jogurta odmah baca. No, novim tehnologijama sve to postaje dio prošlosti

VIDEO

Ranije smo ovakve poklopce viđali u reklamama za jogurte, jer su samo tamo bili savršeno čisti kad bi se otvorili. Toyal Lotus je novi materijal kojeg je razvila tvrtka Toyo Aluminium, a nadahnuli su ih cvjetovi lotusa, čija struktura odbija vodu. Za svoju su inovaciju 2013. dobili nagradu, a kasnije su se udružili s japanskom mljekarskom tvrtkom kako bi na tržište doveli nove poklopce na koje se jogurt ne prima. Inače, prema njihovim izračunima ukupna količina jogurta koji ostane na poklopcima u cijelom svijetu je jednaka količini jogurta koji se u godini konzumira u Africi, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle