Obavijesti

Video

Komentari 6

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'

Poznati reper Sajfer odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio nam je što priprema na novom albumu te koje je lekcije naučio u prošlosti. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

JEZIVI VIDEO Spaljena zemlja: Rusi su Vovčansk pretvorili u grad duhova. Smrt je posvuda...

VOVČANSK: U ukrajinskom gradu Vovčansku, na samoj granici s Rusijom, prije početka rata živjelo je nekih 20.000 ljudi. Rusi su grad uspjeli zauzeti početkom rata, ali Ukrajina ga je vratila pod svoju kontrolu u rujnu 2022. godine. U svibnju ove godine Rusi su krenuli u novu veliku ofenzivu na regiju Harkiv. Tisuće raketa pale su na grad Vovčansk, u kojem je ostala šačica stanovnika. Snimke dronom prikazuju razmjer uništenja. Većina grada je pod kontrolom ukrajinske vojske, ali od grada nije ostalo gotovo ništa. Spaljena zemlja, grad duhova... Kao i Bahmut i Avdiivka.

Pokretanje videa...

Uništen ukrajinski grad blizu granice s Rusijom 01:29

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'

ZADAR - Spojilo se nebo i zemlja, struja mi je čak dva puta 'blicnila', rekla nam je čitateljica koja je poslala video tuče kod Zadra. Promjenjivo oblačno te nestabilno. Mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Prema večeri postupno smirivanje i djelomično razvedravanje, ponajprije na jugu. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, uz pljuskove prolazno pojačan. Na Jadranu će puhati jugo te sjeverozapadnjak, kratkotrajno i jak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 °C, prognoziraju iz DHMZ-a. Za osječku regiju i dalje je na snazi narančasti meteoalarm. Prema podacima sa stranice rain-alarm.com, oblačni sustav širi se iz Dalmacije prema sjeveru i istoku Hrvatske.

Pokretanje videa...

Nevrijeme 00:35

Zaštitna ograda spasila da BMW ne završi u provaliji u Tučepima!

MAKARSKA - Nesreća je bila u Tučepima na izlazu iz mjesta prema Podgori u ponedjeljak ujutro. Između Makarske i Ploča vozilo se jednom trakom

Pokretanje videa...

Zaštitna ograda spasila da BMW ne završi u provaliji u Tučepima 00:08

VIDEO Plenković je primio Billa Belichicka: 'Sjajno je biti doma. Puno znam o ovoj lijepoj zemlji'

ZAGREB - Šesterostruki osvajač Super Bowla Bill Belichick (72) stigao je u Hrvatsku. Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio ga je u Banskim dvorima. "Lijepo je opet biti doma. Moji djed i baka odrasli su u blizini Karlovca. Čast mi je što sam tu, ponosan sam i znam puno toga o ovoj zemlji", rekao je Belichick. Plenković je iskoristio priliku da ga pozove na otvaranje EP-a u ragbiju 7 u Makarskoj.

Pokretanje videa...

Bill Belichick kod Plenkovića 03:29

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.

Pokretanje videa...

Sažetak Zrinski - Šibenik 01:52

VIDEO Pogledajte kako Zadrani slave svoj peti naslov prvaka

ZADAR - Košarkaši Zadra su na svojem Višnjiku pobijedili Split 93-66 u majstorici te obranili naslov prvaka Hrvatske. Zadrane je predvodio Luka Božić s 19 poena, a nakon što je sviran kraj slavlje je moglo početi. Trofej prvaka ostaje u Zadru, a igrači 'grada košarke' su ga s ponosom podignuli i proslavili svoj peti naslov hrvatskog prvaka.

Pokretanje videa...

Košarkaši Zadra slave pobjedu nad Splitom 93-66 01:06

VIDEO Navijači Zadra preplavili parket, Božić završio u zraku!

ZADAR - Potpuna ludnica na Višnjiku nakon što je Zadar razbio Split 93-66 u posljednjoj utakmici finalne serije hrvatskog prvenstva. Luka Božić je ponovno predvodio Zadar, s 19 koševa, pa su ga navijači nagradili i nakon utakmice bacali u zrak. Zadrani su obranili naslov i po peti put postali prvaci Hrvatske.

Pokretanje videa...

Zadrani slave naslov, Božića bacali u zrak 00:53

VIDEO Jedini na parketu uoči majstorice, mokri do gole kože. Zato su Božić i Shorter najbolji

ZADAR - Oko sat i pol vremena uoči ključne utakmice finalne serije za košarkaškog prvaka Hrvatske u kojoj Zadar i Split (2-2) igraju majstoricu, na zagrijavanju na Višnjiku bili su jedino najbolji igrač Zadrana Luka Božić i najbolji košarkaš Splićana Shannon Shorter. Od njih se najviše očekuje u finalu, ali ovo je samo dokaz zašto su upravo njih dvojica najbolji.

Pokretanje videa...

Luka Božić i Shannon Shorter na zagrijavanju 00:51

VIDEO Ludnica na Višnjiku: Slavi se, pije i pjeva! Zadar i Split u majstorici za prvaka Hrvatske

ZADAR - Košarkaši Zadra i Splita u nedjelju igraju posljednju utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske, popularnu majstoricu. Rezultat je 2-2 i tko pobijedi u petoj utakmici bit će prvak. Zadrani su se već dva sata uoči utakmice okupili u velikom broju na Višnjiku gdje su zapalili baklje i pjevali iz sveg glasa. Pogledajte djelić atmosfere

Pokretanje videa...

Dva sata prije utakmice na Višnjiku 01:10

VIDEO Petković i Kovačić zapeli u 'zrendi'. Pogledajte najbolje trenutke s treninga Vatrenih

RIJEKA - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening u Rijeci, Dalić je opet na terenu imao 23 igrača. "Vatrene" su danas posjetili štićenici Zaklade Hrvatska za djecu, pobjednici sportskih susreta mladih iz Splita, Dubrovnika i Lipika. Naši su se nogometaši prije treninga slikali s 20 djece i pet odgajatelja. Klinci su najvećim pljeskom pozdravili Ivana Perišića, koji će protiv Sj. Makedonije krenuti u prvih 11. Vatreni su se na treningu dobro zabavljali, a u zrendi su u jednom trenutku "zapeli" Bruno Petković i Mateo Kovačić.

Pokretanje videa...

Pripreme vatrenih za Euro 01:24