Obavijesti

20 darova za 20 godina uspješnog poslovanja Euroherca

20 darova za 20 godina uspješnog poslovanja Euroherca
4

Na tiskovnoj konferenciji održanoj 15. svibnja u prostorijama Društva predstavljena je akcija „20 darova za 20 godina“, kojom Euroherc obilježava 20 godina svog poslovanja

Kroz 20 donacija udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, kulturnim institucijama usmjerenim prema mladima diljem Hrvatske, Euroherc će donirati ukupno milijun kuna. Akcijom se želi potaknuti mlade na aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena te potaknuti njihovu aktivnu ulogu u društvu. Sredstva su namijenjena poboljšavanju uvjeta rada i provođenja aktivnosti.

Akcija je predstavljena na Međunarodni dan obitelji, usmjerena je prema mladima, koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i prema najmlađim članovima našeg društva, za čiji je pravilan razvoj obitelj od iznimnog značaja. Akcijom smo željeli poručiti kako je naša obveza i dužnost usmjeravati mlade na njihovom životnom putu i omogućiti im uvjete za razvijanje svih njihovih potencijala. Pravilan razvoj mladog čovjeka, kao nositelja zajedničkog prosperiteta, bitan je za budućnost svih nas - pojasnila je gđa. Mladenka Grgić, predsjednica Nadzornog odbora Euroherc osiguranja.

Dr. sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja rekao je kako su se kao dobar susjed malo osvrnuli oko sebe i uz malo truda pronašli tople ljudske priče i neograničen entuzijazam u našim sredinama - ljude koji oko sebe okupljaju mlade, potiču ih na kvalitetno korištenje slobodnog vremena, kreativnost, humani rad, i koji šire entuzijazam, pozitivnu energiju i potiču neke danas pomalo izgubljene vrijednosti.

Na tiskovnoj konferenciju uručena je prva u nizu od 20 donacija u vrijednosti od 50.000 kuna Društvu Naša djeca Zabok. Predstavnici Društva Naša djeca gđi. Jasenki Borovčak, donaciju je uručila Anđelka Braica, direktorica Sektora prodaje Euroherc osiguranja.

Logopedski kabinet u Zaboku jedini je na području Krapinsko-zagorske županije, a donacija je namijenjena za kupnju novog logopedskog uređaja i unapređenje rada logopedskog centra. Prisutnima se obratila i gđa. Tamara Miletić Damjanović, logopedica društva istaknula kako iz godine u godinu raste broj djece s određenim problemima u govoru.

Ranim detektiranjem većina problema može se brzo ukloniti, pri čemu će ovaj uređaji biti od iznimne koristi. Miletić je istaknula kako se nada da će ova akcija potaknuti i ostale gospodarske subjekte, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i vide na koji način mogu pomoći unaprjeđenju kvalitete života svih nas.

Program aktivnosti Euroherca predviđen je za 20 druženja diljem Lijepe naše. Akciju možete pratiti na 20godina.euroherc.hr. Budete li u prigodi, svakako nam se pridružite!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori