Obavijesti

24sata Shop i Večernji Shop daruju facebook fanovima!

24sata Shop i Večernji Shop daruju facebook fanovima!
3

Priključite se facebook stranicama 24sata Shop i Večernji Shop, ostavite svoje podatke u aplikacijama te sujelujte u natječaju "Darujemo fanovima".

24sata Shop i Večernji Shop facebook su stranice na kojima možete vidjeti najnovije obavijesti o književnim izdanjima koja su u prodaji na kioscima po povoljnijim cijenama, te su osnovane kako bi ljubiteljima dobrog štiva pružile mogućnost da konstantno budu u toku s naslovima koji su trenutno u prodaji.

24sata d.o.o. i Večernji list d.o.o. pozivaju sve knjigoljupce da postanu fanovi facebook stranica te budu u toku s najnovijom ponudom književnih djela. 

Ukoliko žele, fanovi se mogu priključiti aplikaciji "Darujemo fanovima", ostaviti svoje podatke te sudjelovati u natječaju.

Linkovi na kojima se može pristupiti aplikacijama su idući:

24sata Shop - https://www.facebook.com/24sataShop/app_339571612799204
Večernji Shop - https://www.facebook.com/vecernji.shop/app_238180089637731

Također, 24sata d.o.o. pokrenuo je i stranicu Mjesec boje krvi, na kojoj okuplja fanove istoimene knjige.
Mjesec boje krvi knjiga je o srednjoškolki Tini, koja nakon upisa u zagrebačku elitnu školu biva uvučena u društvo vampira zagrebačkog podzemlja. Knjiga je polučila izniman uspjeh, a 25. rujna na kioscima se očekuje nastavak: Mjesec boje krvi - Knjiga izumrlih.

Stranica Mjesec boje krvi također je pokrenula aplikaciju u kojoj daruje fanovima, a u istu se može doći preko idućega linka:
https://www.facebook.com/MjesecBojeKrvi/app_272656839512427 

Svim novopridošlim i postojećim fanovima navedenih stranica želimo uspjeh u natječaju te se nadamo da će i dalje pratiti naše objave i javljati nam naslove koje bi voljeli čitati po povoljnijim cijenama. 



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u