Obavijesti

adidas fit2run: tko kaže da trčanje nije zabavno?

adidas fit2run: tko kaže da trčanje nije zabavno?
3

adidas je na utrci Volim trčanje trkačima predstavio svoju novu aplikaciju za trčanje - adidas fit2run. Aplikaciju je među prvima je testirala olimpijka i adidasova ambasadorica Lisa Stublić

Kao lider u razvoju opreme za trčanje, adidas kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete treninga i rezultata sportaša, ali istovremeno promiče zabavnu i društvenu stranu trčanja. adidasova aplikacija adidas fit2run razvijena je u suradnji s DŠR Aktivan život, s kojom adidas radi na razvijanju integrirane trkačke platforme u Hrvatskoj (škola trčanja, utrke i portal Volim trčanje, facebook) te trenerima iz adidasove škole trčanja.

adidas fit2run će oduševiti one koji žele trčati, ali im uvijek nešto nedostaje da ustraju i postignu rezultate koje žele - bilo da je to stručan savjet trenera, pravilno postavljen trening ili jednostavno malo podrške i društvo dok trče.

adidas fit2run aplikacija zamišljena je kako alat za trkače početnike, casual trkače, ali i trkače s iskustvom. Kroz virtualnu školu trčanja nudi 15 programa treninga za različite razine fizičke spreme i ciljeva (stay fit, 5km run, 10 km, polumaraton, maraton, mršavljenje i dr.), koje su posebno za adidasovu aplikaciju pripremili treneri u adidas školi trčanja. Kroz praćenje rezultata, sustav sam daje ocjenu uspješnosti prohađanja škole, a svaki korisnik ima mogućnost i direktno postaviti pitanje treneru.

Uz adidas fit2run moguće je naći idealno društvo za trčanje. Aplikacija je povezana sa Facebook profilom te na temelju razine spreme i odabranog programa, svakom korisniku uz  detaljni plan treninga, predlaže druge trkače (korisnike aplikacije) koji su na istoj razini, kako bi s njima mogao zajedno trčati. Korisnici mogu razgovarati putem privatnih poruka kroz Facebook platformu unutar aplikacije ili na Facebook stranici adidas škola trčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

adidas fit2run nudi i dodatne zabavne izazove koji će razbiti rutinu redovnog treninga, a s obzirom na spol, program i cilj koji korisnik odabere, aplikacija mu predlaže najbolju opremu za trčanje i praktične savjete o odabiru opreme za trčanje. 

Aplikacija adidas fit2run dostupna je na www.fit2run.com.hr
Više informacija potražite na  facebook.com/adidasrunning i www.adidasrunning.com
Informacije o školi potražite na: www.skola.trcanje.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer