Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kupite online paket za učenje stranog jezika za samo 200 kn!

Učite strane jezike iz topline svoga doma. Ili koristite dostupne vježbe da biste utvrdili znanje koje imate. Do 17.6. je u tijeku akcija - za 200 kn kupite paket za učenje jezika!

Thinkstock
Foto: Thinkstock

Internetom usvojeno znanje omogućit će vam lakše i pouzdanije sporazumijevanje sa strancima na radnome mjestu, u školi te na poslovnim i privatnim putovanjima. Jezici su prikladni i za one koji žele naučiti strani jezik za zabavu ili za kvalitetno korištenje slobodnog vremena. Jednostavno i jeftino.

Jezici su jednostavno dostupni i povoljniji od klasičnih tečajeva. Dok ćete jedan školski sat instrukcija stranog jezika platiti više od 70 kuna, a jedan stupanj 64-satnog tečaja od 1800 kuna, za sva četiri stupnja jednog jezika kod nas izdvojit ćete samo 200 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 250 kuna za 365 dana upotrebe. Jezicima pristupate 24 sata na dan, 365 dana u godini. Za taj iznos može učiti cijela obitelj. Kod učenja se nije potrebno prilagođavati ostalim učenicima u grupi, a tempo učenja prilagođavate sebi. Izbjeći ćete i prometni zastoj i probleme s parkiranjem jer vas do Jezika dijeli samo klik.

Ekspres i Klasik. Bilo da želite strani jezik naučiti od početka ili svoje znanje samo obnoviti, za vas je prikladan EKSPRES paket. Posebnost je tog paketa što u vrlo kratkom vremenu naučite ono za što biste u školi ili na fakultetu trebali nekoliko godina. Nakon tog paketa znat ćete aktivno upotrebljavati jezik. Učenje se odvija po koracima, a prikladno je i za one koji misle da za učenje stranog jezika nisu previše nadareni. 

KLASIK paket sadržava preko 15.000 vježbi različitih stupnjeva s rješenjima, te gramatiku engleskog i njemačkog jezika s objašnjenjima. Zbog toga je KLASIK odličan izbor za sve one koji žele provjeriti svoje znanje iz škole ili vježbom utvrditi znanje stečeno EKSPRES paketom.

Akcija u tijeku!

Za sva četiri stupnja engleskog ili njemačkog platit ćete jednokratni iznos od 200 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 250 kuna za cijelu godinu. Cijene vrijede za vrijeme akcije, koja traje do 17. lipnja. Nakon tog datuma kupnja do jeseni više neće biti moguća, jer “Jezici” odlaze na odmor. Kupnja je moguća općom uplatnicom, internetskim bankarstvom i kreditnim karticama s mogućnošću internetske kupovine.

Message