Obavijesti

Akcija Za bikini HIT, budi FIT oduševila sve na Jarunu

 Akcija Za bikini HIT, budi FIT oduševila sve na Jarunu
12

Veliko događanje u organizaciji Nestlé Fitness žitarica pomoglo je brojnim Zagrepčankama da saznaju kako ovo ljeto mogu jednostavno zablistati na plaži

Zagreb, 26. svibnja 2012. – Veliko događanje Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness, održano na Jarunu, okupilo je brojne sudionike, među kojima se ističu Mario i Mirna Valentić i Mario Petreković (Mr. Fit), koji su sudionicima pokazali kako jedinstvenom kombinacijom pravilne prehrane i jednostavnih vježbi doći do željene linije i pozitivne promjene za vlastito tijelo.

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti. Mirna i Mario Valentić su, osim voditeljske uloge, uz fitness instruktore Orlando Fita aktivno demonstrirali vježbe za trbušne mišiće, a za trošenje kalorija sudionika u sklopu zabavnih radionica pobrinuli su se instruktorica Zumbe Helena Lojen i djevojke iz studija Thalia, hula-hoperi iz udruge Happy Hoop te penjači iz Sportsko-penjačkog kluba Pulfer, koji su pokazali tehnike penjanja na umjetnu stijenu.

Tim vrhunskih nutricionista, na čelu s dr.sc. Darijom Vranešić Bender, objasnio je važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponudio savjete kako uravnotežiti prehranu te mjerio indeks tjelesne mase, a svi zainteresirani mogli su probati ukusne voćne koktele pripremljene s Nestlé Fitness žitaricama.

Da vježba može biti i zabavna zorno je demonstrirao Mario Petreković (Mr. FIT), koji se pobrinuo i da sve sudionice timskog natjecanja, neovisno jesu li osvojile neku od bogatih nagrada za prva tri mjesta ili one utješne, nakon vježbi za trbušne mišiće, okretanja hula-hopa te penjanja na umjetnu stijenu kući odu s osmijehom na licu. Korisne savjete prisutnih stručnjaka potražile su i mnoge javne osobe, među kojima su bile i poznate glumice Barbara Nola, Tamara Garbajs i Petra Dugandžić iz serije Larin izbor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cilj ovog događanja bio je pokazati da kampanja Za bikini HIT, budi FIT predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam te da će svakoj ženi pružiti priliku da zablista na plaži u svom idealnom bikiniju. Osnova ove kampanje je Flat Belly program Nestlé Fitness žitarica, koji je osmislio tim vrhunskih svjetskih stručnjaka, kao inovaciju koja kombinira zabavne, ali i iznimno učinkovite načine za potrošnju kalorija, jednostavne vježbe za učvršćivanje trbušnih mišića te pametne trikove za pravilnu prehranu.

Više informacija o Za bikini HIT, budi FIT kampanji dostupno je na Facebook stranici Nestlé Fitness žitarica www.facebook.com/Fitnesszitarice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...