Obavijesti

Ako ne razmišljate o životnom osiguranju, počnite!

Ako ne razmišljate o životnom osiguranju, počnite!
1

Koliko razmišljate o štednji, koliko uopće štedite? Odgovor većine bio bi: Malo! A koliko mjesečno trošite na nepotrebne stvari, jeste li se ikada zapitali, ili možda zbrojili?

Ovo recesijsko vrijeme idealno je da preuzmete stvari u svoje ruke i malo posložite svoje životne prioritete, ako već niste!

Ponekad je teško odabrati pravu policu osiguranja, no u Agram lifeu čeka Vas jedinstveni paket mješovitog životnog osiguranja A garant plus koji Vam donosi dvostruku sigurnost -  dugoročnu štednju uz garantiranu dobit od 4,01 posto godišnje i osiguranje od nezgode uz višestruko uvećane svote osiguranja od nezgode i prometne nezgode. Polica se ugovara na rok od 10 do 20 godina.

Treba naglasiti da A garant osiguraniku jasno iskazuje iznos premije za doživljenje [štednju] i osiguranje od nezgode kroz sve godine trajanja osiguranja, te jasno iskazuje iznos dobitka za svaku godinu trajanja ugovora. Na taj način osiguranik svake godine točno zna koliko je platio, koliko ima dobitka i koliko može dobiti ukoliko raskida ugovor.

Jedna od posebnosti ovog proizvoda jest to da premiju osiguranja možete plaćati mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje, a u slučaju godišnjeg plaćanja premije ostvarujete popust od 3% na godišnju premiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, mnogi će postaviti pitanje zašto štedjeti uz policu životnog osiguranja, a ne npr. u banci? Povrh štednje uz iznimno povoljnu kamatu ovdje je pokriven rizik. To znači da ste cijelo vrijeme trajanja osiguranja, od 10 do 20 godina, osigurani kako od svih redovnih rizika koji nas okružuju, tako i peterostrukom do čak deseterostrukom svotom za slučaj smrti uslijed prometne nezgode

Više informacija o životnom osiguranju i ponudi Agram lifea potražite na www.agramlife.hr, na besplatnom info telefonu 0800 11 40 ili kontaktirajte svog Life savjetnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a