To je to što me zanima!

Požurite i iskoristite 0% PDV-a u Meblu od 23.7. do 29.07.!

Tjedan bez PDV-a posebna je akcija koja traje u Meblu samo od 23. do 29.7. te nudi mnoštvo mogućnosti za opremu dijela ili cijelog interijera. Iskoristite 0% PDV-a!
Vidi originalni članak

Kuhinje, blagovaonice, dnevni boravci, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, madraci, vrt, dekori i tapete, asesoari...više od 10 000 proizvoda je na popustu – kupujte najpovoljnije u Meblu u tjednu bez PDV-a!

Moderna ili stilska kuhinja, uz stručne Meblo savjetnike zabljesnut će u vašem domu po najpovoljnijim uvijetima, u tjednu bez PDV-a. Dječje i spavaće sobe sa mnoštvom fleksibilnih rješenja, kreveti sa spremištima, ladicama, u koži ili tapecirani atraktivnim tkaninama, ugradbeni ili samostojeći ormari, komode, noćni ormarići ili jednostavno osvježenje interijera tapetama, tepisima, dekorima, uvelike će promijeniti vaš dom. 

Izbor madraca je izbor zdravlja i odmora, na raspologanju su brojni modeli sa posebnim antibaketrijskim presvlakama, od latexa, pjene, sa bonel jezgrom, nadmadraci, anatomski jastuci, brojna rješenja podnica koja se mogu implementirati i u već postojeće krevete. Blagovaone, dnevni boravci, ulazni prostor može biti osvježen pojedinim detaljem namještaja, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama ili novom garniturom za sjedenje, stolovima i stolcima.

Prilika je jednistvena i ne traje predugo!

Tjedan bez PDV-a posebna je akcija koja traje u svim Meblo salonima i Meblo web shop-u samo od 23. do 29.7. te daje mnoštvo mogućnosti za opremu dijela ili cijelog interijera. 

Posjetite nas u Meblo salonima, Meblo web shop-u ili nam pošaljite upit na info@meblo.hr.

Idi na 24sata