To je to što me zanima!

1. svibnja na Jarunu: Večernja škola u lovu na Zlatni ćevap

Večernja škola Zlatana Zuhrića Zuhre, Mladena Horvata i Damira Folnegovića održat će sat roštiljanja 1. svibnja na zagrebačkom Jarunu
Vidi originalni članak

U petak će se na Jarunu pored Malog jezera i polivalentnog igrališta održati treće izlučno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec (točnu lokaciju pogledaj ovdje). Od šest ekipa koje će se boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa najveću će pozornost zasigurno privući Školarci u sastavu Zlatan Zuhrić Zuhra, Mladen Horvat i Damir Folnegović. Popularni učenici Večernje škole svim će okupljenima održati sat iz roštiljanja, a uspješnost njihove terenske nastave ocijenit će chef  Branko Ognjenović, eno-gastro entuzijast Domagoj Jakopović Raibafish i akademik kulinarstva Gojko Dragić.

Posao će im otežavati majstori u pripremi delicija sa žara LOS CHUPACABROS Tvrtka Kračuna, PANČEKI Roberta Hanžeka, STARI PRIJATELJI Milke Maljevac, LK PUB TIM Marka Milasa i TIM Marka Bačeka.

Tradicionalno prvosvibanjsko druženje uz Zlatni ćevap počinje u 12 sati, a posjetitelji će sve do 20 sati moći uživati u živoj svirci grupa Od srca do srca i Joy, kulinarskim prezentacijama i brojnim nagradnim igrama.  Voditelji programa su Frano Ridjan i Martina Validžić.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Idi na 24sata