To je to što me zanima!

24sata Express otkriva 7 grijeha Jadranke Kosor!

U novom broju otkrivamo tajno lice Jadranke Kosor. Zašto traži da joj se ustaju i zovu je šefice, ništa ne zna o ekonomiji, te zašto ne podnosi ambiciozne žene.
Vidi originalni članak

Bivši i sadašnji suradnici Jadranke Kosor otkrivaju njene najveće mane, greške i propuste. Radi 20 sati dnevno, jer nikome ne vjeruje i sve konce želi držati u rukama. Uvijek se gurala uz Sanadera, Berlusconi joj ljubi ruke, a njen  odnos s Pahorom slovenski su novinari opisali kao "telenovelu", političku ljubavnu sapunicu. 

Lokalne je čelnike razotkrila državna revizija: šefovi gradova, županija i općina troše državni novac u restoranima, na čišćenje odjeće i na zapošljavanje nepostojećih radnika. 

Pjevačka legenda Dino Merlin otkriva nam nepoznate detalje svoje glazbene karijere, a voditeljica Vanja Halilović nam otkriva sve o svom ljubavnom životu i zavođenju. 

U novom broju 24sata Express potražite i 10 neformalnih afrodizijaka za vruće noći ispod plahti, te sve o  bankama sperme i gdje se nalaze.

Donosimo vam i neizostavni Tv tjednik, velik broj križaljki, horoskopa, viceva i najbolje recepte.  Zabavite se i ovog petka uz jedini tjednik koji sadrži baš sve što vas zanima. Potražite svoj 24sata Express na svim kioscima za samo 5,99kuna.  

Idi na 24sata