To je to što me zanima!

24sata Najljepše priče: Kurbaša napokon pred oltarom!

Srijedom vi birate: 24sata za 4 kune ili 24sata + tjednik Najljepše priče + specijalni prilog TV novele + ljubavni roman za samo 6,99 kuna.
Vidi originalni članak

U srijedu, 8.veljače potražite novi broj tjednika Najljepše priče uz vaš primjerak 24sata. U 'Ruži vjetrova' sprema se velika svadba: Kurbaša napokon pred oltarom!

U tjedniku Najljepše priče otkrijte gdje Dubrovčanin Frano Selak, star 83 godine, pronalazi razloge za sreću. Za sebe kaže da je najsretniji čovjek na cijelom svijetu, a rodio se dva mjeseca prerano usred pučine, preživio pet prometnih nesreća, ispao iz vlaka i iz zrakoplova, sletio autobusom u rijeku i umalo izgorio, a u 72.godini dobio 7 milijuna kuna na lotu.

Kvartovski 'baby boom': sedam žena u istoj ulici rodilo osam beba u samo dva mjeseca. Otkrijte istinitu priču stopostotnog invalida Rade iz Biograda na moru koji je prohodao zahvaljujući svom ljekovitom bilju i nevjerovatnu ispovijest medicinske sestre koja je svom pacijentu donirala bubreg u zadnji čas i tako mu spasila život. Saznajte sablasnu priču žene čija ju je grozna svekrva otjerala od svog sina te ga na kraju sama ubila.

Donosimo vam najpregledniji vodič TV novele i intrigantan ljubavni roman "Pogrešna odluka"

Idi na 24sata